Soţul Cristinei Spătar, Alin Ionescu, a fost eliberat

Sotul Cristinei Spatar, Alin Ionescu, a fost pus în libertate, dupa ce în urmă cu doar câteva luni, fusese arestat pentru evaziune fiscală.

25 feb. 2015, 20:08
Soţul Cristinei Spătar, Alin Ionescu, a fost eliberat

Alin Ionescu a fost eliberat în cursul serii de marţi, după orele 20:00, prin decizia judecătorilor bucureşteni. Soţul reginei R&B a ajuns în spatele gratiilor la finalul lunii septembrie.

Alin Ionescu, soţul Cristinei Spătar, este arestat preventiv de mai bine de 3 luni pentru evaziune fiscală de 10 milioane de euro. El s-ar fi folosit de mai multe firme ale angajaţilor săi ca să înşele statul prin neplata TVA-ului.

Citeşte şi: Cristina Spătar a petrecut o noapte la închisoare, alături de soţul ei arestat FOTO

Procurorii i-au reţinut, pe 30 septembrie, pe patronul firmei Shelter Security, Alin Ionescu, şi pe contabila societăţii, Roxana Aron, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul serviciilor de pază şi securitate, în care prejudiciul este de aproximativ 10 milioane de euro.

Soţul Cristinei Spătar a fost arestat. Cântăreaţa ar putea rămâne fără vila impresionantă în care locuieşte

Pe 1 octombrie, cei doi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. 

Procurorii de la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti au arătat, în referatul în care au propus arestarea preventivă a celor doi, că din probele şi mărturiile de la dosar rezultă că Alin Ionescu „a împuternicit pe conturile bancare persoane de încredere, aceştia fiind angajaţi sau foşti angajaţi ai firmelor controlate de acesta, respectiv CP Shelter Security SRL, SC Lion Guard Security SRL, cele mai importante retrageri de numerar fiind făcute de aceştia”.

Citeşte şi Primul INTERVIU al Cristinei Spătar după ce soţul ei a fost ARESTAT