Spune-mi ce fel de vin preferi ca să-ţi spun cine eşti

Micile plăceri ale vieţii noastre ascund tot felul de secrete pe care chiar şi noi nu le cunoaştem sau poate nu vrei să le recunoaştem.

RomaniaTV.net
22 oct. 2014, 07:57
Spune-mi ce fel de vin preferi ca să-ţi spun cine eşti

Vin roşu

Cei care preferă vinul roşu sunt relaxaţi, au studii superioare, au o căsnicie fericită şi consumă circa patru pahare de vin săptămânal.

Consumatorii de vin roşu ar putea fi descrişi ca fii încrezători, relaxaţi, puternici şi inteligenţi. De asemenea, ei călătoresc destul de des în străinătate. Fanii vinului roşu sunt mai bogaţi şi mai ambiţioşi.

Dacă îţi place vinul roşu îţi recomandăm să încerci un Merlot sec de la Budureasca, din podgoria Dealu Mare. Gustul complex, catifelat, alături de taninurile moi sunt în armonie cu aromele de fructe de pădure. Vinul Merlot din colecţia Budureasca Standard îl găseşti în magazinul online al Budureasca.

Vin alb

Băutorii de vin alb sunt mulţumiti de statutul lor şi de de jobul lor. Aceşti oameni sunt practici, inteligenţi, timizi, liniştiţi, dar şi rezervaţi. Aceşti consumă în jur de trei pahare de vin în fiecare săptămână din băutura lor preferată.

24 de medalii de aur şi argint pentru vinurile româneşti de Budureasca

De cele mai multe ori, cei care consumă vin alb sunt necăsătoriţi, dar fericiţi. Au venituri medii şi îşi petrec vacanţele în ţară.

Vinul alb sec Chardonnay din colecţia Budureasca Standard vine cu arome fructe tropicale şi postgust de vanilie. Este un vin rotund, catifelat, cu o foarte bună aciditate. Chardonnay Budureasca Standard pe care îl găseşti în magazinul online al Budureasca.

Vin roze

Băutorii care preferă vinul roze caută provocări şi îşi doresc lucruri noi. Aceştia sunt, de obicei, sufletul petrecerilor, sunt sufletişti şi călduroşi, dar şi foarte atrăgători.

Studiile au demonstrat că fanii vinului roze îşi petrec şi pierd foarte mult timpul pe Facebook, dar sunt şi foarte comunicativi.

Călătorie europeană pe drumul vinului. De la Bordeaux la Budureasca

Aceşti băutori de vin au venituri medii şi sunt fericiţi, consumul lor săptămânal fiind de două pahare de vin.

Dacă preferi vinul roze, în magazinul online Budureasca găseşti sortimentul Rose din colecţia Budureasca Standard. Este un vin de culoare roz-zmeură, arome intense de mure şi cireşe proaspete, bine echilibrat cu aciditate potrivită şi un postgust fructor.

Sec sau dulce

Au fost descoperite câteva diferenţe destul de importante de personalitate nu doar în funcţie de culoarea preferată a vinului, cât şi a tăriei sale.

Astfel, vinurile dulci sunt preferate de persoanele impulsive, în timp ce oamenii volubili preferă vinurile seci.

Pe de altă parte, soiurile dulci sunt alese, de obicei, de persoanele nestăvilite, care acţionează după primul impus, în timp ce varietăţile seci constituie alegerea persoanelor deschise, prietenoase, sincere.