Staţia de metrou Gara de Nord a fost ÎNCHISĂ din cauza unui colet suspect

Staţia de metrou Gara de Nord a fost închisă, marţi seara, după ce a fost descoperit un pachet suspect. Din fericire, pirotehniştii au găsit un radio vechi în colet care nu prezintă niciun pericol.

16 iun. 2015, 14:46
Staţia de metrou Gara de Nord a fost ÎNCHISĂ din cauza unui colet suspect

O echipă pirotehnică s-a deplasat spre stația de metrou Gara de Nord, unde a fost găsit un colet suspect, a declarat, marți, pentru AGERPRES, Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei. Acesta a precizat că sesizarea a fost făcută de polițiștii de la metrou în jurul orei 17.00 și zona este asigurată, nefiind permis accesul călătorilor.

Pirotehniștii care s-au deplasat la stația de metrou de la Gara de Nord au descoperit că în coletul găsit în zonă se afla un radio vechi, care nu prezenta niciun pericol, a declarat pentru AGERPRES Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Citeşte şi Clipe de PANICĂ la Spitalul Judeţean Bacău, din cauza unui colet SUSPECT

El a precizat că circulația a fost reluată în jurul orei 17.50, fără a fi înregistrate incidente.

Directorul de comunicare al Metrorex, Evelyne Croitoru, anunța, în urmă cu aproape două ore, că stația de metrou Gara de Nord este închisă, pentru că s-a găsit un colet suspect.

„Stația Gara de Nord este închisă de zece minute pentru că s-a găsit un colet suspect. Poliția este acolo și se fac cercetări. În momentul în care poliția ne va da voie, vom deschide stația. Trenurile nu circulă”, a precizat reprezentantul Metrorex.

Citeşte şi Încă un tunel de metrou din cadrul Magistralei 4, finalizat miercuri