Statele Unite, răvăşite de tornade: Oameni ucişi, case distruse VIDEO

O serie de tornade au răvăşit statul american Kentucky! 10 oameni au fost răniţi în urma vârtejurilor care au făcut prăpăd, iar mai multe case şi magazine au fost avariate. De teama naturii dezlănţuite oamenii s-au baricadat în adăposturi subterane.

12 mai 2016, 08:01
Statele Unite, răvăşite de tornade: Oameni ucişi, case distruse VIDEO

Între timp, oamenii din Oklahoma încă nu-şi revin din şoc după tornadele care au ucis zilele trecute doi oameni. 

Natura dezlănţuită a lăsat în urma sa scene apocaliptice. Case făcute una cu pământul, oameni în lacrimi şi copaci puşi la pământ. Aceste imagini au fost surprinse de un bărbat care a filmat tornada din Kentucky din interiorul unei reprezentanţe auto.

Tornadele din Kentucky vin la o zi după ce în Oklahoma vârtejurile, însoţite de rafale de aproape 210 kilometri la oră, au omorât două persoane. 

Vârtejul puternic, cu un diametru de peste un kilometru, l-a prins pe acest băiat în baie. Până să-şi dea seama ce se întâmplă, în jurul său au mai rămas doar doi pereţi din toată casa.

Nu doar în Oklahoma, ci şi în statele învecinate s-au înregistrat, în doar câteva ore, peste 20 de tornade. Meteorologii spun că noi tornade sunt aşteptate astăzi, în nordul Texasului.