STEAUA – DINAMO LIVE. Chipciu: Nu am pierdut niciodată cu Dinamo, sper să batem şi mâine

STEAUA - DINAMO LIVE. Mijlocaşul stelist Alex Chipciu nu a pierdut niciun meci cu Dinamo pe teren, de când apără culorile roş-albastre, şi speră că vineri îşi va mai adăuga o victorie împotriva "câinilor roşii".
Daniel Spătaru
30 oct. 2014, 14:32
STEAUA - DINAMO LIVE. Chipciu: Nu am pierdut niciodată cu Dinamo, sper să batem şi mâine

STEAUA – DINAMO LIVE.Am multe victorii împotriva lui Dinamo, nu am pierdut niciodată până acum şi sunt multe amintiri frumoase. Sper să câştigăm şi mâine (vineri, n. red.) şi să fie asta cea mai recentă victorie. Pe mine mă motivează orice meci, dar mai ales un meci cu Dinamo. Suntem motivaţi mereu şi cred că asta a fost una din cauzele succeselor noastre„, a declarat Chipciu la conferinţa de presă dinaintea derby-ului de vineri din etapa a 13-a a Ligii I.

Internaţionalul român anticipează însă un meci dificil cu Dinamo, aşa cum s-a dovedit şi anul trecut, tot pe Arena Naţională: „E un meci de campionat, un derby datorită presiunii care se pune pe acest meci între suporteri, sper să fie un spectacol frumos în care noi să câştigăm şi să ne dominăm adversarul. Nu va fi un meci uşor. Au o echipă de calitate, care joacă fotbal şi sunt nerăbdător să jucăm împotriva lor. Mă gândesc doar să câştigăm pentru noi, pentru familie, pentru suporteri, care apreciază cel mai mult acest meci. Nu ştiu dacă Dinamo s-a schimbat. Anul trecut, în cupă, i-am bătut categoric, dar am avut un meci de campionat mai puţin reuşit contra lor. Nu îi urmăresc foarte mult, să-mi dau seama dacă sunt schimbaţi în bine sau în rău. Au un antrenor foarte bun, aşa mi se pare, şi jucători de calitate, mai ales în atac, care au fost şi pe la echipa naţională şi pe care personal îi apreciez foarte mult„.

Chipciu, după accidentarea din Finlanda (cu echipa naţională, n. red.), s-a antrenat normal în ultimele zile şi speră să fie introdus titular în meciul de vineri: ”Mă simt mai bine, m-am antrenat normal şi astăzi şi ieri, am lucrat suplimentar cât au fost băieţii plecaţi la Târgu Mureş şi la Iaşi. Sper să fiu în cea mai bună formă şi sper să joc”.

Jucătorul stelist aşteaptă ca arbitrii să protejeze în primul rând integritatea fotbaliştilor şi să nu se mai repete episoade ca la Târgu Mureş sau Craiova.

Am luat bătaie, dar acum nu o să câştigăm mereu. Mie îmi pare rău de ce s-a întâmplat la Târgu Mureş în primul rând pentru jucători, pentru că este foarte greu să joci într-o astfel de manieră, nu comentez arbitrajul, dar care pune în pericol sănătatea jucătorilor. Cum am văzut aseară ce s-a întâmplat la Craiova şi personal îmi doresc să nu se mai întâmple niciodată aşa ceva şi cred eu că o manieră de arbitraj care să nu tolereze astfel de faulturi sau intrări mai dure ar trebui să fie normală. Nu suntem la alte sporturi, să ne batem pe teren, vrem să jucăm fotbal şi chiar jucăm combinativ, atacăm mai mereu şi promovăm fotbalul„.

Din cauza problemelor financiare cu care se confruntă clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare, Chipciu nu vede Dinamo în lupta pentru titlu în acest sezon: „Nu vreau să comentez şansele lor la titlu, dar sunt o echipă bună, va fi un meci greu în care o să încercăm să câştigăm. Nu mă interesează dacă Dinamo se bate sau nu la campionat. Ştiu că au probleme cu insolvenţa şi cred că le va fi greu să se bată la titlu”.

Steaua se bucură de susţinere importantă indiferent că joacă în Ghencea sau pe Arena Naţională, dar terenul de pe ultimul stadion favorizează o echipă combinativă, de atac, cum este campioana en titre, a opinat Chipciu: „Nu ştiu cum e acum terenul pe Arena Naţională, nu am jucat cu Rio Ave, dar la meciul cu Ungaria a fost foarte greu, ne-a pus în dificultate mare pentru că nu ai stabilitate pe el, acum sper să fie mai bun. Pe Arena Naţională, terenul e mai mare, poţi să desfaci mai bine apărarea, iar aici pe Ghencea terenul e mai strâns şi parcă avantajează mai bine echipele care vin să se apere. Îmi e indiferent, mă bucur că pe Arena Naţională e mai multă lume, dar în Ghencea poate sunt oameni mai pătimaşi, care vin aproape de echipă„.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro! „O să am cinema, amfiteatru și piscină!”
Fanatik.ro
Vești proaste pentru mulți români. WhatsApp nu va mai funcționa pe aceste telefoane de la 1 iunie
Capital.ro
Cutremur în lumea tenisului. Anunț devastator despre Simona Halep
Playtech.ro
Petre Roman, făcut PRAF de fiica sa! Oana, dezvăluiri ŞOCANTE despre ce i-a făcut Mioarei şi ei
DailyBusiness
Se dau 20.000 de euro pentru fermieri! Condiția simplă pentru a lua banii
Adevarul
Sclavia, din nou la modă în România. „Este atât de sumbru și de macabru modul în care se întâmplă lucrurile”
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Adrian Minune, momente de cumpănă în căsnicie. Ce spune despre divorț
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
wowbiz.ro
Șoc total în familia Raisei, fata găsită moartă în Dolj! Chiar el e principalul suspect
Cancan.ro
Cu ce se ocupă fiul lui Radu Mazăre, de fapt. Răducu are o afacere care îi umple conturile de bani
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Primele declarații ale mamei Raisei, fetița găsită decedată într-o râpă: „Verişorul de 15 ani nu a acţionat singur” Autoritățile au reținut principalul suspect în acest caz
Capital.ro
AUSTRIA decide soarta României. Vine FALIMENTUL unei mari companii
StirileBZI
Salariul minim pe economie va crește de la 1 iulie: Câți bani vor primi peste un milion de români
Prosport.ro
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
stirilekanald.ro
Cine e Dani, băiatul înecat în bazin! Detalii șocante
substantial.ro
Destinul astral remarcabil al Kate Middleton: Prințesa de Wales care a cucerit lumea cu eleganță, curaj și determinare
MediaFlux
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'