STEAUA-VILLARREAL. Antrenorul oaspeţilor oferă o şansă Stelei: „Voi băga rezervele în teren”

STEAUA-VILLARREAL. Fran Escriba, antrenorul lui Villarreal, a recunoscut că ar putea folosi mai multe rezerve în partida contra Stelei, programată joi seara, de la ora 20.00, în Liga Europa.

28 sept. 2016, 17:32
STEAUA-VILLARREAL. Antrenorul oaspeţilor oferă o şansă Stelei: „Voi băga rezervele în teren”

STEAUA-VILLARREAL. „Pentru noi, meciurile din Liga Europa sînt foarte importante. Luăm competiţia foarte în serios. Pentru noi, titlul în Spania nu este un obiectiv, nu avem şanse cum are Steaua în România. Anul trecut am fost aproape de finală, tocmai de asta vreau să ne revanşăm acum. Chiar dacă mâine, să presupunem, folosim o echipă cu mai mute rezerve, nu înseamnă că nu am adus o echipă competitivă. Am urmărit-o pe Steaua în foarte multe partide, o cunoaştem foarte bine.

Un egal ar putea fi până la urmă un rezultat bun, dar noi pornim fiecare partidă cu un singur gând, acela de a câştiga. Va fi o partidă dificilă, Steaua are jucători buni şi are nevoie de puncte după înfrângerea din Turcia. Steaua are mulţi jucători de mare viteză, cu o tehnică foarte bună„, a declarat Fran Escriba, antrenorul lui Villarreal.

Steaua-Villarreal se joacă joi seara, de la ora 20.00.