Stelian Tănase confirmă culisele dezmoştenirii Principelui Nicolae

Cercuri oculte, interlopi, personaje obscure – toți gravitau în jurului fostului principe Nicolae cu scopul de a „lovi” în Casa Regală a României. Dezvăluirile sunt făcute de unul dintre apropiații Altețelor Regale și confirmate de scriitorul Stelian Tănase, care a primit același mesaj din partea regelui.

RomaniaTV.net
21 oct. 2015, 03:37
Stelian Tănase confirmă culisele dezmoştenirii Principelui Nicolae

Un alt apropiat al Casei Regale, scriitorul și jurnalistul Stelian Tănase, confirmă cele spuse mai sus, însă nu este de acord că au fost făcute publice. „Și eu am fost chemat la o astfel de discuție. Nu consider că doamna Rotaru a procedat corect, acele informații trebuiau să rămână confidențiale, conform dorinței regelui. Știu mult mai multe, întreaga poveste, însă vă rog să mă credeți că nu pot să spun nimic, altfel aș încălca o convenție bine stabilită. Nu trebuie să ne mire că tot felul de oameni încearcă astfel de lucruri. Asta dovedește că regalitatea în România poate deveni și mai puternică. Pot fi și interese politice din partea celor care nu vor monarhie, pot fi și interese financiare, să nu uităm de Peleș și de celelalte proprietăți ale Casei Regale”, a declarat Tănase pentru ziarulring.ro.

Marilena Rotaru a publicat un articol în care face public  faptul că Principesa Moștenitoare Margareta i-a transmis, într-o convorbire, „dorința Regelui de a-mi spune personal ceea ce a dus la decizia din 10 august 2015”. 

Regele Mihai i-a retras lui Nicolae titlul de „Principe al României” şi calificativul de „Alteţă Regală”

„Aici vine vorba de cel care s-a numit Principele Nicolae. În spatele chipului de care ne-am atașat afectiv, în care ne-am pus speranțele gândind în timp continuarea regalității și a monarhiei române, lucrau forțe menite să coboare în cele mai întunecate unghere imaginea Regelui și a Casei Regale a României. Confiscat de cercuri oculte frecventate de personaje obscure, politicieni și interlopi, apropiați fostului președinte, o adevărată faună lipsită de orice scrupule, Nicolae a devenit, acceptând, fără să-și dea seama de pericol, instrumentul căutat pentru lovitura pregătită”, a scris jurnalista. 

De ce a fost exclus Principele Nicolae. DEZVĂLUIRILE făcute de o apropiată a Casei Regale