Subiecte ECONOMIE SIMULARE BACALAUREAT, EDU.RO. Vezi SUBIECTELE ŞI BAREMUL DE CORECTARE pentru elevii de clasa a XII-a

SUBIECTE ECONOMIE SIMULARE BACALAUAREAT 2016, EDU.RO, subiecte simulare, barem economie simulare, barem corectare, subiecte bac, subiecte edu. Peste 2.400 de elevi de clasa a XII-a au participat joi la ultima probă, cea la alegere în funcţie de profil, în cadrul sesiunii de simulare a examenului de Bacalaureat 2016.

10 mart. 2016, 13:41
Subiecte ECONOMIE SIMULARE BACALAUREAT, EDU.RO. Vezi SUBIECTELE ŞI BAREMUL DE CORECTARE pentru elevii de clasa a XII-a

SUBIECTE ECONOMIE SIMULARE BACALAUAREAT 2016, EDU.RO, subiecte simulare, barem economie simulare, barem corectare, subiecte bac, subiecte edu. Elevii de clasa a XII-a au susţinut, joi, proba la alegere de la simularea bacalaureatului, aceasta fiind ultima probă din cadrul examenelor scrise, urmând ca rezultatele să fie comunicate pe 18 martie, notele nu se trec în catalog.

Ministerul Educaţiei a publicat subiectele oficiale şi baremele de corectare.

Toate subiectele au fost obligatorii. S-au acordat 10 puncte din oficiu, iar timpul de lucru efectiv a fost de 3 ore.

VEZI AICI: SUBIECTELE LA ECONOMIE

VEZI AICI: BAREMELE DE CORECTARE LA ECONOMIE

În urma analizei rezultatelor, inspectoratele şcolare vor lua măsuri de monitorizare şi control, dar şi de remediere a problemelor, acolo unde acest lucru se impune.

Vezi aici: Lista olimpiadelor recunoscute la examenul de BACALAUREAT

Vezi şi: Subiecte GEOGRAFIE – proba la alegere a profilului şi specializării

Anul trecut, rata de prezenţă la simularea examenului de Bacalaureat, la nivel naţional, la clasa a XI-a a fost de 86,41% (128.052 de elevi). Dintre cei prezenţi, 28,51% au obţinut media generală peste 6 (cu note peste 5 la toate probele). La clasa a XII-a, prezenţa a fost de 147.454 de elevi (83,31%) şi au obţinut media generală peste 6 (cu note peste 5 la toate probele) 38,77% elevi.