Suma colosală pe care a pierdut-o Denisa Manelista. Cântăreaţa avea concerte programate pentru întrega vară în America

Denisa Manelista a pierdut multi bani de cand a inceput sa aiba probleme de sanatate! Tanara artista avea lista plina de concerte in strainatate, platite foarte bine, de ordinul zecilor de mii de euro, insa a fost nevoita sa renunte la ele!

21 iun. 2017, 08:44
Suma colosală pe care a pierdut-o Denisa Manelista. Cântăreaţa avea concerte programate pentru întrega vară în America

Denisa Raducu ar fi incasat sume importante de bani in aceasta vara, daca ar fi fost in plenitudinea fortelor, scrie wowbiz.ro.

Denisa este una dintre cele mai indragite cantarete de muzica de petrecere din Romania! Cariera ei a urmat un drum ascendent in cei 14 ani de cand blondina activeaza in domeniul artistic, iar conturile sale au fost si ele destul de maricele!

Citeşte şi A murit la câteva zile după bal, iar acum toate fetele vor să îi poarte rochia albastră. Motivul este unul emoţionant

„Cantareata este foarte iubita si toti o voiau la evenimentele private. In Romania, ea mergea mai putin la spectacole, in schimb, in strainatate, era cea mai cautata, mai mult decat Minune sau Salam! Va spun sincer, nu era concert de fite si Denisa sa nu fie solicitata si, fireste, bine platita”, a dezvaluit un apropiat de-al artistei.

Citeşte şi Câţi bani a câştigat impresarul Denisei de pe urma vedetei? Liviu Dovleac s-a îmbogăţit

Mai mult, Denisa Manelista ar fi avut un program foarte incarcat si in aceasta vara, dar, din pacate, nu l-a mai putut onora. „Cantecele ei ajungeau la sufletul romanilor din strainatate, tocmai de aceea, avea si succes afara! In sezonul estival de pilda, trebuia sa plece in America, acolo unde avea programate o serie de reprezentatii pentru cateva luni bune. Totul pe sume mari! Denisa urma sa castige peste 30.000 de euro! Insa, asta este viata, in momentul in care isi va reveni, va putea sa urce iar pe scena si sa ii incante pe oameni cu muzica ei”, au povestit colegii blondei.