Tânărul condamnat la moarte în Malaezia l-a sunat pe Gigi Becali. Ce rugăminte i-a adresat acesta

Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia, pentru trafic de droguri, susţine că tatăl său nu îi trimite niciun ban, în ciuda faptului că acesta a primit numeroase donaţii pentru a-şi ajuta fiul. Într-o discuţie telefonică pe care a avut-o cu Gigi Becali, Ionuţ Gologan l-a rugat pe acesta să nu-i mai dea bani tatălui său.

09 sept. 2015, 07:22
Tânărul condamnat la moarte în Malaezia l-a sunat pe Gigi Becali. Ce rugăminte i-a adresat acesta

Ionuţ Gologan se află de mai bine de doi ani în închisoare, pentru trafic de droguri, el fiind condamnat la moarte porin spânzurare de justiţia malaeziană. În tot acest timp, tatăl tânărului a făcut turul televiziunilor, solicitând public sprijinul oamenilor pentru a-l ajuta să ajungă la fiul său.

Citeşte şi Dezvăluiri despre tatăl românului condamnat la moarte în Malaezia. Ce face cu banii primiţi din donaţii

Bărbatul a strâns banii pentru biletele de avion şi pentru cazare şi a mers să-şi vadă băiatul, iar Gigi Becali, mişcat profund de povestea lui Ionuţ, a anunţat că este dispus să facă tot ceea ce îi stă în putinţă pentru a-l scăpa pe băiat de la moarte.

Citeşte şi Românul condamnat în Malaezia riscă să moară înainte de EXECUŢIE

Luna trecută, patronul Stelei l-a primit la vila sa din Pipera pe tatăl lui Ionuţ, căruia i-a înmânat suma de 3.000 de euro, o icoană şi i-a promis că îi va salva copilul de la moarte. Potrivit Cancan.ro, Gologan Senior nu i-a trimis fiului său banii, aşa cum a promis, iar asta l-a enervat la culme pe Ionuţ: „Bărbatul nu este atat de preocupat de ce se întâmplă cu băiatul său, aşa cum vrea să lase impresia. Ionuţ ştie şi el acest lucru, însă nu se aştepta ca tatăl lui chiar să nu îi mai trimită niciun ban, deşi oamenii au facut donaţii tocmai în acest scop. Ultima dată când a vorbit cu Becali, Ionuţ l-a rugat pe afacerist să nu îi mai dea tatălui său bani şi să îl ajute direct pe el, daca poate şi vrea„, a declarat un apropiat al lui Ionuţ Gologan, pentru sursa citată.