Te joacă pe degete. 3 zodii de femei care fac ce vor din bărbaţi

Au şarm, au carisma, au o frumusete interioara si o forta de atractie uriasa. Le poate rezista cineva? Nici gand! Sunt prea puternice si intimidante. Vorbim despre femeile in fata carora barbatii nu indraznesc sa scoata un sunet. Se lasa cuceriti si dominati de ele.

27 iun. 2018, 13:34
Te joacă pe degete. 3 zodii de femei care fac ce vor din bărbaţi

Berbec

Femeia Berbec stie ce vrea. E hotarata, iar atunci cand pune ochii pe un barbat ea e cea care face primul pas. El nici nu apuca sa spuna da, ca e ca si insurat! Nativa aceasta este intr-un permanent joc al seductiei si alege si se lasa aleasa doar pe cine si de cine vrea ea. E o provocatoare si stie sa isi joace cele mai bune carti, cele cu care stie ca iese invingatoare. Personalitatea sa este puternica, este dominatoare.

Leu

Magnetismul sau face victime la tot pasul. Ea te atrage, ea te respinge. Pur si simplu se joaca incontinuu cu sentimentele, insa tot acest du-te vino creeaza dependenta. Nici un barbat nu reuseste sa fie suficient de puternic incat sa ii reziste. Poate doar de dragul experientei se mai lasa si ea dominata uneori, ca sa stie mai bine ce are de facut pe viitor. Insa va avea mereu barbatii la picioare, pentru ca stie sa ii joace pe degete.

Scorpion

Nimeni, dar absolut nimeni nu poate rezista farmecelor nativei Scorpion. Are ea un har aparte care o face extrem de atragatorare. E fascinant de frumoasa, e inteligenta si sexy si care barbat ar putea sa nege ca se simte atras de asemenea combinatie de calitati? Iar ea, femeia fatala, jongleaza cu barbatii dupa bunul plac. Intai face pe misterioasa si pe inabordabila, apoi se ofera intru totul, intr-un adevarat spectacol de sunet si culoare.