Te pregăteşti de balul de absolvire? Bijuteriile dentare, la mare cautare în rândul liceenilor

Pe sfârșit de an școlar, tinerii liceeni se pregătesc pentru balul de absolvire, ultima reuniune cu colegii, înainte de examenul de bacalaureat și viața de facultate.
Roxana Gagiu
02 iun. 2016, 14:29
Te pregăteşti de balul de absolvire? Bijuteriile dentare, la mare cautare în rândul liceenilor

Limuzine, costume elegante, rochii de seara lungi și locații inedite. Toate acestea sunt de nelipsit în cea mai importantă noapte a ultimului an de liceu. Tinerii sunt deja cu gândul doar la balul de absolvire deoarece totul trebuie să fie perfect pentru o noapte de neuitat.

Nodul de la cravată, papionul, accesoriile și ținutele sunt doar câteva dintre detaliile pe care tinerii trebuie să le le rezolve. De costume și rochii de seară nu mai vorbim. Cele mai noi trenduri țin de cosmetica dentară – bijuteriile dentare sunt la mare cautare în rândul tinerilor. Un alt trend care începe să ia amploare este cel al fillerelor cu acid hialuronic.

Ce sunt bijuteriile dentare?

Bijuteriile dentare sunt preferatele fetelor care își doresc un zâmbet atractiv și inedit în seara balului. Bijuteriile dentare sunt de regulă pietre prețioase sau semi-prețioase care se aplică prin tehnici neinvazive pe dinți. Procesul durează foarte puțin și este simplu, fără dureri.

Bijuteria poate rămâne pe dinți intre 6 luni – 1 an, dar la alegerea pacientului se poate îndepărta oricând printr-o tehnică specială care va lăsa dintele la fel inainte.

„O bună parte dintre tinerele care își doresc să încerce o bijuterie dentară au reticențe cu privire la impactul pe care bijuteria sau adezivul o va avea asupra danturii ori dacă tehnica este dureroasă. Odată ce le explicăm întregul proces și le aplicăm bijuteriile rămân surprinse de rezultate și de cât de puțin timp a durat întrega experiență”, a explicat Vivian Sendroiu, medic stomatolog specialist, Dental Vivclinique.

Cum funcționează fillerele cu acid hialuronic?

Un alt trend în randul tinerelor este de a avea buzele perfect conturate și atrăgătoare, un zâmbet de vedetă. Balul este o ocazie unica și din acest motiv toate fetele merită look special pe care să nu il uite niciodată.

Fillerul oferă volum și fermitate în zona în care este aplicat și înfrumusețează zâmbetul domnișoarelor. Este recomandată folosirea acidului hialuronic deoarece este un constituent natural al pielii și nu prezintă nici un pericol pentru sănătate.

Acidul hialuronic se injectează de către un medic specialist iar efectele pot fi observate imediat după terminarea procesului. Totul durează aproximativ 30 de minute, iar rezultatele sunt îndelungate.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Ce să pui în papanași ca să-ți iasă mai pufoși și mai gustoși ca la restaurant. Ingredientul care transformă aluatul într-un deliciu
Capital.ro
Regula obligatorie pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Detaliul este absolut esențial
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Ai această monedă acasă? Poți obține 50.000 de euro pe ea
Adevarul
Locul din România unde industria giganților mondiali ai modei se prăbușește. Mii de angajați rămân fără slujbe
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Bomba anului în lumea mondenă. Pe cine a refuzat Cătălin Botezatu
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Unchiul copilei este principalul suspect al crimei! Ce i-ar fi făcut înainte să o omoare?!
Cancan.ro
Prognoza Accuweather actualizată | În România se anunță cea mai rece vară din ultimii ani
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
A fost prins suspectul în cazul uciderii Mariei, fetița din Botoșani găsită moartă într-o lizieră de salcâmi. Autoritățile l-au reținut pe unchiul acesteia
Capital.ro
Noua regulă pentru cei care au TELEFOANE MOBILE. A intrat în vigoare pe 29 APRILIE
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
Cine este Carlo Acutis, tânărul de 15 ani făcut sfânt de Papa Francisc. Ce minuni ar fi înfăptuit după moarte
substantial.ro
Parintele Calistrat Chifan: Increderea in Dumnezeu si Predarea Problemelor Sale – Cheia Echilibrului si Linistii in Vremuri de Agitatie
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'