Teroare în trafic: Un membru al clanului Corduneanu, reţinut după ce a urmărit un şofer şi l-a bătut măr

Unul dintre cei mai periculoşi interlopi din Moldova şochează din nou. Unul dintre fraţii Corduneanu a fost reţinut după ce a bătut un şofer cu care a avut o şicană în trafic. Ulterior, Bogdan Corduneanu a intrat peste bărbat în casă. 

16 iul. 2015, 18:32
Teroare în trafic: Un membru al clanului Corduneanu, reţinut după ce a urmărit un şofer şi l-a bătut măr

Poliţiştii ieşeni au dispus reţinerea unuia dintre fraţii Corduneanu, Bogdan, de 32 de ani, pe care îl acuză de violare de domiciliu şi lovire după ce a agresat un şofer cu care a intrat în conflict în trafic, potrivit #romania#.

Citeşte şi Adrian Corduneanu s-a umplut de bani. Cum a ieşit în oraş liderul celui mai temut clan din Moldova FOTO

Bogdan Corduneanu şi un apropiat de al său au fost implicaţi, marţi seara, într-un conflict în trafic ce a avut loc în Iaşi. Victima a fugit spre casă şi s-a adăpostit, însă interlopul şi amicul acestuia au intrat peste el în casă şi au început să îl bată. Alte două persoane din casa victimei au încercat să aplaneze conflictul însă au fost lovite şi ele.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, au dispus continuarea urmăririi penale şi reţinerea pentru 24 ore a celor doi barbaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe. Poliţiştii ieşeni continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor două persoane şi luării măsurilor legale care se impun„, au declarat reprezentanţii IPJ Iaşi.

Citeşte şi Un interlop din clanul Cordunenilor primeşte bani de la statul român, pentru lezarea imaginii