TEROARE pe străzile Iaşiului. O femeie a fost strânsă de gât de un om al străzii. „Vai, ce carne bună ai”

Pe numele agresorului a fost intocmit dosar penal pentru lovire si alte violente. De asemenea, conducerea IPJ Iasi a intensificat patrulele in zona respectiva pentru a asigura un climat de ordine si liniste publica. Individul a fost preluat de un echipaj de politie si dus la Institutul de Psihiatrie "Socola" pentru a fi consultat.

RomaniaTV.net
30 aug. 2018, 10:20
TEROARE pe străzile Iaşiului. O femeie a fost strânsă de gât de un om al străzii. „Vai, ce carne bună ai”

Problemele femeii au pornit în după-amiaza zilei de 23 august, atunci cand s-a intors acasa de la serviciu, scrie bzi.ro. Drumul spre casa nu a fost atat de simplu. In drumul spre casa, femeia a fost abordata intr-un mod violent de un boschetar care era deja ametit bine de prenadez. Individul a observat-o mergand pe strada, s-a repezit la gatul ei si, dupa relatarile victimei, „cu cealalta (mana – n.r.) incerca ceva bizar ca si cum mi-ar scoate ochii”.

Citeşte şi Scandal între două clanuri din Iaşi. O femeie a fost rănită

Ieseanca a reusit sa scape in cele din urma din ghearele agresorului si a sunat imediat la politie, insa a descoperit ca organele de lege nu sunt de partea ei. Intrucat urmele stransorii de pe gatul ei nu erau prea vizibile pentru a obtine un certificat medico-legal, politistii i-au spus victimei ca nu pot decat sa-l prinda si sa-i dea o amenda. Aceiasi politisti i-au mai povestit femeii ca boschetarul e cetatean din Republica Moldova si are un trecut cat se poate de stufos, avand in principal o inclinatie spre a agresa femei pe strada.

Ulterior, ea a mai aflat ca o vecina a fost atacata de acelasi boschetar cu o saptamana in urma. Individul a prins-o de ambele maini si i-a spus „vai, ce carne buna ai!”.

Între timp, pe numele agresorului a fost intocmit dosar penal pentru lovire si alte violente. De asemenea, conducerea IPJ Iasi a intensificat patrulele in zona respectiva pentru a asigura un climat de ordine si liniste publica. Individul a fost preluat de un echipaj de politie si dus la Institutul de Psihiatrie „Socola” pentru a fi consultat.