Tinel Baciu, fost fotbalist, a suferit un stop cardiac şi este internat la terapie intensivă

Veste cumplită pentru fanii fotbalului românesc! Tinel Baciu, fost jucător la Poli Iași, a suferit un stop cardiac și se află internat la terapie intensivă.

24 iul. 2017, 14:49
Tinel Baciu, fost fotbalist, a suferit un stop cardiac şi este internat la terapie intensivă

Tinel Baciu, fost fotbalist la Poli Iași, a suferit un stop cardiac și este internat la terapie intensivă. Tinel Baciu, în prezent pastor la Biserica Isus Biruitorul din Iași, a ieșit din comă și și-a reluat activitatea cerebrală.

Daniel Zafiris, fostul fotbalist al Petrolului, acum slujitor al Bisericii Evanghelice, a făcut un apel la rugăciune pentru prietenul său Tinel Baciu.

„Dragii noștri,

Joi seara, pastorul bisericii noastre, Tinel Baciu, fost fotbalist la echipa Politehnica Iași, un frate scump în credință și un prieten al meu de peste 25 de ani, a suferit un stop cardiac și acum este în spital la terapie intensivă.

Vă rog pe toți aceia care vreți și puteti, să vă rugați pentru el, pentru ca Domnul Dumnezeu să se îndure de inima lui (care este foarte afectată) și să mai adauge ani la viața lui Tinel! Familia lui are nevoie de încurajare, de îmbărbătare și bineînțeles de Tinel înapoi acasă printre ei…

Dumnezeu să vă binecuvinteze și să vă răsplatească orice rugăciune pe care o veți înalța cu credință pentru vindecarea lui! Mai jos este un scurt cuvânt pe care Tinel l-a împărtășit Bisericii nu demult, cuvânt legat de modul cum putem învinge, tocmai, frica de moarte… Doamne ajută! Doamne dă biruința ta!”, este aapelul lui Daniel Zafiris.