Topul zodiilor răzbunătoare: Află de cine trebuie să te păzeşti

Unii oameni sunt pur si simplu lipsiti de scrupule, mai ales cand vine vorba de atingerea unor scopuri. Nu le pasa daca-i ranesc pe cei din jurul lor si nu se gandesc decat la ei. Tupeul pe care il au unele persoane este dat si de zodia in care s-au nascut.

RomaniaTV.net
28 iul. 2015, 09:01
Topul zodiilor răzbunătoare: Află de cine trebuie să te păzeşti

In timp ce unele zodii sunt mai nesimtite, altele prefera sa isi vada de treaba lor.

Iata care sunt zodiile de care trebuie sa te pazesti:

Gemeni

Persoanele nascute in zodia Gemeni sunt foarte parsive si isi urmaresc mereu scopurile. Totul se rezuma la bani in cazul lor si nimic nu le poate impiedica sa-si atinga telurile in viata. Sunt capabile sa calce pe cadavre si sunt lipsite de scrupule in foarte multe situatii. Adora sa se certe cu alte persoane si vor mereu sa dovedeasca ca au dreptate. Isi folosesc inteligenta pentru a-si atinge scopurile si nu se lasa impresionate prea usor.

Leu

Persoanele nascute in zodia Leu sunt foarte directe si nu au nicio problema sa te jigneasca sau sa-ti spuna unde gresesti. Ele au scopuri bine definite si nimic nu le poate impiedica sa le duca la indeplinire. Ele actioneaza mereu asa cum considera si nu vor permite nimanui sa stea in calea lor. Vor face tot posibilul pentru a ajunge acolo unde isi doresc.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.