Tot ce trebuie să faci ca să scapi de ghinion când este data de vineri 13

Deşi nu există niciun fundament ştiinţific care să dovedească natura ghinionistă a zilei de vineri 13, oameni simpli, dar şi mari oameni de stat se fereau ca Dracul de tămâie de diverse activităţi care ar putea genera accidente.

RomaniaTV.net
06 dec. 2013, 08:23
Tot ce trebuie să faci ca să scapi de ghinion când este data de vineri 13

Spre exemplu, fostul premier britanic Sir Winston Churchill, imparatul Frantei Napoleon, dar si presedintele Statelor Unite ale Americii Franklin D. Roosevelt refuzau sa faca orice fel de calatorie in zilele de vineri 13.

Insa doar pentru ca oamenii de stiinta nu au descoperit nicio dovada care sa ateste gradul ridicat de pericol aferent acestei zile, simplul fapt ca multi oameni chiar cred cu tarie ca vineri 13 aduce ghinion face aceasta zi sa fie periculoasa. Pana una alta, autosugestia poate genera si bune, si rele.

Citeşte şi Marţi 13, ziua cu trei ceasuri rele. VEZI SUPERSTIŢIILE

Din acest motiv este indicat totusi sa intampinam mai cu grija ziua de vineri 13 si sa fim precauti pentru a ne feri de ghinion. Cum reusim acest lucru?!

1. Inca din seara dinaintea zilei de vineri 13 trebuie sa ne pregatim psihic. O scurta conversatie cu tine insuti face minuni, mai ales daca este axata pe tot ceea ce este pozitiv, valoros si frumos in viata ta. De ce? Pentru ca astfel te incarci cu energie pozitiva care te va ajuta sa combati energia negativa din ziua de vineri 13. Energia negativa nu vine neaparat din data din calendar, ci de la oamenii extrem de superstitiosi din jurul tau care raspandesc un fel de panica in jurul lor cand considera ca o zi, un eveniment sau o actiune poate fi de rau augur.

Citeşte şi Ghinioane pentru o viaţă. 99 de ani de ghinion, în 61 de secunde VIDEO

2. Totodata, daca crezi in traditiile populare, atunci te va ajuta sa te linistesti daca freci usturoi pe la praguri in seara de dinainte de vineri 13, pentru a tine departe spiritele rele.

3. In ziua cu pricina, incearca sa nu te aventurezi in fapte marete, ci continuati ziua normal, dar cu precautie.

4. Poarta ceva rosu pe tine pentru a tine deochiul deoparte.

Citeşte şi Horoscop. Cum atragi ghinionul, în funcţie de zodia ta

5. Pune-ti un accesoriu din aur, caci acest metal pretios echilibreaza aura celui care il poarta, ferindu-l totodata de energiile nocive din jur.

CONTINUAREA PE LYLA.RO.