Toţi candidaţii pentru şefia ANI au fost RESPINŞI la proba SCRISĂ

Cei trei candidaţi care s-au înscris la concursul desfăşurat pentru şefia Agenţiei Naţionale de Integritate au căzut la proba scrisă, informează ANI. Candidaţii pot depune contestaţii până pe 31 august. Cei trei candidaţi care s-au înscris în concursul desfăşurat pentru funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) au picat proba scrisă, însă aceştia pot depune contestaţii până pe 31 august. Citeste mai mult: adev.ro/ntqmgb Cei trei candidaţi care s-au înscris în concursul desfăşurat pentru funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) au picat proba scrisă, însă aceştia pot depune contestaţii până pe 31 august. Citeste mai mult: adev.ro/ntqmgb

RomaniaTV.net
27 aug. 2015, 10:57
Bogdan Stan, şeful interimar al ANI, Petre Claudiu Platon şi Ionel-Ion Gârleşteanu şi-au depus dosarele pentru a ocupa funcţia de preşedinte al ANI, iar pe 24 august au susţinut proba scrisă a concursului. 
 

Rezultate obţinute de candidaţi la proba scrisă  au fost anunţate joi, iar cei trei au fost declaraţi respinşi.
 
Cu toate acestea, ei pot depune contestaţii până luni, 31 august, în intervalul orar 9.00 – 16.30, la sediul Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În cazul în care vor exista candidaţi admişi după contestaţii, a doua probă – interviul – va avea loc la data de 11 septembrie. 
 
Dosarele celor trei candidaţi au fost verificate pe 23 iulie, iar membrii Consiliului Naţional de Integritate le-au dat undă verde pentru a participa la concursul pentru ocuparea postului.
 
Vezi aici rezultatele candidaţilor

Postul de şef al ANI a devenit vacant dupa demisia lui Horia Georgescu, inculpat intr-un dosar instrumentat de DNA privind despăgubirile acordate de ANRP în urma unor retrocedări ilegale.

Bogdan Stan este vicepresedinte ANI şi conduce interimar institutia dupa demisia lui Horia Georgescu. Petre Claudiu Platon este manager public la Ministerul Dezvoltarii, iar Ion Ionel Garlesteanu, angajat la Universitatea din Craiova, a mai candidat in 2012 la sefia ANI.