Tragedie în Vaslui. Un bărbat şi fiii săi au murit INTOXICAŢI cu monoxid de carbon

Un tată şi cei doi fii ai săi, din Vaslui, au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon, informează România TV. Televizorul din camera în care se aflau a luat foc în toiul nopţii şi a ars mocnit. Bărbatul şi tinerii de 16 şi 20 de ani au fost găsiţi fără suflare de un prieten, care a alertat autorităţile.

19 dec. 2014, 06:46
Tragedie în Vaslui. Un bărbat şi fiii săi au murit INTOXICAŢI cu monoxid de carbon

Tragedia s-a produs joi noaptea într-o localitate din judeţul Vaslui. Un bărbat şi fiii săi de 16, respectiv 20 de ani, au fost găsiţi morţi în casă.

Cel care a descoperit nenorocirea este un tânăr, prieten cu băiatul de 20 de ani. Acesta a venit acasă joi seara din Germania şi a mers într-un suflet să-şi vadă prietenul. L-a găsit însă mort în casă, întins pe jos, cu arsuri la nivelul picioarelor. Tatăl şi fratele său erau morţi în pat.

Anchetatorii au stabilit că totul a pornit cel mai probabil de la un televizor care a făcut scurtcircuit şi a ars mocnit în proporţie de 30%.

Băiatul de 20 de ani a murit intoxicat cu fum, dar şi din cauza arsurilor, iar tatăl şi fratele său au murit din cauza intoxicaţiei cu monoxid de carbon.

Citeşte şi O adolescentă s-a intoxicat cu monoxid de carbon de la o sobă cu lemne