TRAGEDIE în Teleorman. Un cioban luat de VIITURĂ a murit în timp ce încerca să salveze oile

Tragedie cumplită în Teleorman, judeţ greu lovit de inundaţii în urma ploilor de săptămâna trecută. Un cioban dispărut chiar în ziua de Paşte, după ce localitatea sa a fost măturată de o viitură pe râul Vedea, a fost găsit mort. Omul a fost luat de ape în timp ce încerca să salveze oile.

RomaniaTV.net
26 apr. 2014, 13:26
TRAGEDIE în Teleorman. Un cioban luat de VIITURĂ a murit în timp ce încerca să salveze oile

Ciobanul a murit chiar în ziua de Paşte. Trupul său a fost găsit la şapte kilometri distanţă de locul în care a căzut în apă, într-o pădure din judeţul Teleorman.

Localnicii spun că bărbatul şi-a găsit sfârşitul deoarece a ţinut morţiş să încerce să salveze oile pe care le avea în grijă, aflate pe o păşune la 5 kilometri distanţă de sat. „A vrut să treacă puntea cu apa până la genunchi şi i-a venit rău şi a căzut în apă”, povesteşte un bătrân de prin partea locului.

Citeşte şi DEZASTRU după PLOI. Apele au DISTRUS totul în cale şi au lăsat sute de familii fără locuinţe VIDEO

Autorităţile l-au căutat pe bărbatul de 40 de ani în fiecare zi, dar nu au dat de el. Abia acum, mai mulţi localnici au zărit trupul său într-o pădure şi au alertat pompierii.

Misiunea pompierilor a fost una deosebit de dificilă din cauza debitului foarte mare înregistrat pe râul Vedea. Ei au folosit o barcă cu motor pentru a putea recupera cadavrul bărbatului găsit mort.

 

Citeşte şi Încă o victimă a inundaţiilor. Un cioban a fost găsit ÎNECAT în râul Doamnei, după cinci zile de la dispariţie

Bilanţul victimelor făcute de inundaţii în ultimele zile a ajuns la şase morţi, iar alţi doi sunt în continuare dispăruţi.