STEAUA – MANCHESTER CITY în play-off-ul Ligii Campionilor. GHINION fantastic pentru echipa lui Reghecampf

TRAGERE LA SORŢI LIGA CAMPIONILOR. STEAUA va juca împotriva englezilor de la Manchester City în faza play-off a Ligii Campionilor, potrivit tragerii la sorți efectuate vineri, la sediul UEFA, de la Nyon (Elveția).

05 aug. 2016, 08:06

STEAUA – MANCHESTER CITY. Steaua poate considera că a avut cel mai mare ghinion la tragerea la sorţi, întrucât Manchester City, adversara pe care i-au hărăzit-o sorţii, este cea mai valoroasă echipă pe care o putea întâlni. Steaua va juca primul meci pe teren propriu, pe 16 sau 17 august, iar returul se va juca pe 23 sau 24 august pe terenul echipei antrenate de Pep Guardiola.

În cazul în care nu va reuși să treacă de City și să se califice în grupele Ligii Campionilor, vicecampioana României va evolua în grupele Europa League. Steaua nu a fost cap de serie la tragerea la sorți, iar Manchester City era cel mai valoros adversar din urna favoritelor.

Steaua a eliminat-o pe Sparta Praga în turul al treilea preliminar, după 1-1 în Cehia și 2-0 la București.

Manchester City, care a terminat pe locul patru în sezonul trecut din Premier League, este antrenată din această vară de celebrul tehnician spaniol Josep Guardiola.
Rezultatele tragerii la sorți pentru play-off-ul Ligii Campionilor: (16/17 august, respectiv 23/24 august)

Ruta campioanelor
Ludogoreț Razgrad (Bulgaria) — Viktoria Plzen (Cehia)
Celtic Glasgow (Scoția) — Hapoel Beer-Sheva (Israel)
FC Copenhaga (Danemarca) — APOEL Nicosia (Cipru)
Dundalk FC (Irlanda) — Legia Varșovia (Polonia)
Dinamo Zagreb (Croația) — Red Bull Salzburg (Austria)

Ruta noncampioanelor
Steaua — Manchester City (Anglia)
FC Porto (Portugalia) — AS Roma (Italia)
Ajax Amsterdam (Olanda) — Rostov (Rusia)
Young Boys Berna (Elveția) — Borussia Moenchengladbach (Germania)
Villarreal (Spania) — AS Monaco (Franța)

Prima reacţie a lui Gigi Becali: Doar o minune ne califică

„Numai o minune de la Dumnezeu ne califică. Ne rămâne doar să ne bucurăm de fotbal și să ne rugăm. Dacă vrea Dumnezeu să-i batem, îi batem. Îl avem pe Pintilii, care e ca o fiară. Achim e un creier bun. Cei 3 din spatele vârfului sunt ucigători și pot marca gol cu orice echipă. Iar Golubovic e și el luptător. Ei pot face față la orice nivel. Când vrea Dumnezeu, nu mai poate nici Guardiola. Mă duc la meci ca la spectacol, ce o fi, o fi”, a spus Gigi Becali după tragerea la sorţi.