Traian Băsescu: Am devenit penibili cu anticorupţia, o ţară nu poate suporta 20 de ani de slogan anticorupţie

Traian Băsescu a comentat la România TV întâlnirea de la Washington, dintre Dunald Trump şi Klaus Iohannis, afirmând că nu şi-ar dori să audă din partea preşedintelui SUA mesajul cu "întărirea luptei anticorupţie".

09 iun. 2017, 17:17
Traian Băsescu: Am devenit penibili cu anticorupţia, o ţară nu poate suporta 20 de ani de slogan anticorupţie

Traian Băsescu a declarat că s-ar aştepta la un mesaj privind lupta antiteroristă, nu lupta anticorupţie. „Aş vrea să nu mai aud de la un lider american „întăriţi lupta anticorupţie”, s-au trecut nişte limite în România, iar dacă discutăm de frecventul abuz în serviciu, sper că Trump a citit decizia curţii supreme din SUA, care a făcut pulbere o acuzaţie de abuz în serviciu pentru un guvernator al Californiei„, a spus Traian Băsescu, la România TV.

Citeşte şi Paul Dragoş Aligică, despre vizita lui Klaus Iohanis în SUA: Cea mai bine organizată vizită a unui preşedinte român

Am ajuns să devenim penibili cu anticorupţia, este timpul să arătăm şi rezultatele pe care le-a avut această campanie anticorupţie. Şi a avut rezultate. Dar o ţară nu poate suporta 20 de ani de slogan anticorupţie, 10 ani sunt suficienţi„, a mai punctat fostul şef al statului, la România TV.