Traian Băsescu, mesaj dur pentru politicianul giurgiuvean care îşi caută soţie

Preşedintele MP Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, în deschiderea Colegiului Naţional, că politicianul giurgiuvean care a afirmat că îşi caută soţie a dat "nişte mesaje extraordinare, dar ar fi bine să se oprească" şi că "finalul ar fi să ne arate aleasa", afirmând că nu este adeptul excluderii.

16 ian. 2016, 12:02
Traian Băsescu, mesaj dur pentru politicianul giurgiuvean care îşi caută soţie

„Domnul Crăcea de la Giurgiu a dat nişte mesaje extraordinare, dar ar fi bine să se oprească. Nu aş vrea să luaţi lucrurile în tragic, legat de domnul Crăcea. Dacă a fost o strategie a dânsului să facă binecunoscută organizaţia MP de Giurgiu, a reuşit cu prisosinţă, dar finalul ar fi să ne arate aleasa. Înţeleg că este plin de solicitări”, a declarat preşedintele MP Traian Băsescu, în deschiderea Colegiului Naţional, conform Mediafax.

Traian Băsescu a afirmat că nu este adeptul excluderii din partid, mai ales că preşedintele organizaţiei municipale MP Giurgiu, Marius Bogdan Crăcea, „pare un om bine pregătit”.

„Gata, ar trebui să înceteze cu acţiunile în această direcţie pentru că scopul şi l-a atins. Dacă a fost deliberat, chiar a trecut puţin pragul, dar poate se opreşte bine. Am vrut să ştiţi că nu sunt un adept al excluderii, mai ales că pare un om pregătit”, a mai spus Băsescu.

Vezi: Politicianul care îşi caută iubită a primit peste 700 de cereri. Marius Crăcea a avut deja prima întâlnire FOTO