Trucuri pentru a scăpa rapid de guşă

Aspectul fizic joacă un rol important în menținerea încrederii de sine, astfel că probleme precum gușa sau celulita afectează tot mai multe persoane, iar tratamentele de combatere a lor sunt la mare căutare.

23 ian. 2018, 06:17
Trucuri pentru a scăpa rapid de guşă

Femeile au fost întotdeauna atrase de conceptul de furmusețe și perfecțiune, atât pentru a se simți bine în propria piele cât și pentru a se bucura de succes în toate planurile.

Secretul este să te iubești mai presus de toate, să te îngrijești și să ai un stil de viață sănătos, care să încludă atât alimentația corespunzătoare cât și mișcarea și odhna.

Odată cu înaintarea în vârstă, atât femeile cât și bărbații ( mai rar) se pot confrunta cu efectul neplăcut de gușă.

Iată câteva trucuri bune de aplicat la orice vârstă și care vor avea rezultat vizibil.

Masează și hidratează tenul corespunzător

În primul rând trebuie să ții cont de un aspect extrem de important și anume sfatul numărul unul:„ niciodată să nu faci rău”. Dacă nu deprinzi tehnica masajului facial, apelează la un specialist. Masajul joacă un rol extraordinar de important în prevenirea și tratarea ridurilor, mai ales cele superficiale.

Masajul contribuie la o mai bună circulație sangvină, o oxigenare bună a țesuturilor și eliminarea grăsimilor din zona masată.

Bărbia dublă se poate dezvolta din cauza slăbirii musculaturii gâtului, sau din cauza existenței țesutului adipos din zona respectivă, deci clar masajul este o soluție naturistă și eficientă.

Tonifică musculatura gâtului

Da, exact, știm că nu îți face o deosebită plăcere activitatea sportivă, însă este necesară opentru menținerea musculaturii sănătoase și implicit a sănătății.

Acele mișcări simple, rotirile stânga dreapta ale capului, executate corect vor ajuta la fortificarea musculaturii gâtului. De asemenea mișcarea de ducere a capului spre spate și apoi spre față. Execută-le zilnic și vei vedea diferența.

Întinderea gâtului, între relaxare și tonifiere

Pentru a explica acest exercițiu ar trebui să îți imaginezi că trebuie să săruți pe cineva foarte înalt. În felul acesta maxilarul se va duce în față și misculatura feței se va întnde odată cu cea a gâtului.

Acest exercițiu îl poți face ori de câte ori vrei să te relaxezi, vrei să îți lucrezi zona respectivă sau trebuie să iei o hotărâre importantă. Practică acest exercițiu între 5-10 secunde de cel puțin 3-4 ori consecutiv.

În cazul cuplurilor cu diferențe de statură între parteneri, iată un motiv să vă pupați mai des.

Zâmbetul face minuni

Cel mai bun accesoriu și secret de frumusețe, acel zâmbet care emană prin toți porii fericire, iubire, împlinire chiar funcționează și pentru a elimina gușa inestetică.

Ține dinții încleștați și încearcă să zâmbești cu gura închisă, extinzând cât mai mult colțurile gurii. În același timp împinge limba înspre cerul gurii până când începi să resimți o tensiune puternică în zona bărbiei. Doar atunci exercițiul este executat corect, menține cel puțin 5 secunde tensiunea respectivă și la final bea un pahar de apă.

Află din ce cauză se formează bărbia dublă pe clicksanatate