Tuncay Ozturk, primele declaraţii despre sarcina Andreei Marin

Andreea Marin a afișat în ultima perioadă o ținută de graviduță, cu un pic de burtică și haine foarte lejere, dar Tuncay Ozturk a lămurit situaţia.

20 mai 2016, 14:03
Tuncay Ozturk, primele declaraţii despre sarcina Andreei Marin

Tuncay Ozturk mărturisea încă de când s-a căsătorit cu Andreea Marin că-și dorește să devină tată în viitorul apropiat. Fizioterapeutul turc iubește foarte mult copiii, și a dovedit acest lucru atât în prezența nepoților săi, cât și alături de Violeta, fiica „Zânei” din căsătoria cu Ștefan Bănică junior. Acesta mai are însă, se pare, de așteptat, până când visul i se va împlini. Ținutele lejere în care s-a afișat soția sa, în ultima perioadă, precum și faptul că aceasta are un pic de burtică, nu are nicio legătură cu o posibilă sarcină, potrivit celor mărturisite de Tuncay.

„Din păcate, nu este adevărat”, a declarat turcul pentru Libertatea.

Andreea Marin, goala! Pictorialul sexy cu îndrăgita prezentatoare TV

Andreea Marin a spus recent că a convenit cu soțul ei să mai lucreze o perioadă la mărirea familiei, iar dacă acest lucru nu va avea rezultate, abia apoi să apeleze la metode medicale: „Probabil că Dumnezeu are planurile lui cu noi și de El depinde în primul rând dacă se va întâmpla sau nu. Noi ne dorim cu tot sufletul. Medicina a evoluat, dar deocamdată nu e cazul”.