Ultima înregistrare cu Denisa Răducu a stârnit polemici. Ce s-a întâmplat de fapt AUDIO

Printre miile de mesaje de condoleanţe care au curs de duminică dimineaţă încoce pe Internet a apărut şi o convorbire telefonică cu Denisa Răducu, înainte ca tânăra să moară. Înregistrarea a fost făcută de Liviu Guţă şi publicată pe pagina lui de Facebook. Gestul artistului nu a fost însă deloc pe placul fanilor artistei, care cu vocea stinsă explica faptul că este foarte obosită şi se află la tratament.

RomaniaTV.net
25 iul. 2017, 06:33
Ultima înregistrare cu Denisa Răducu a stârnit polemici. Ce s-a întâmplat de fapt AUDIO

„Înainte sa judecați un om, gândiți-va de o sută de ori. În primul rând, acea convorbire telefonică înregistrată, a fost făcută cu acordul Denisei chiar rugându-mă să o postez pe Facebook ca voi fanii să vedeți că este bine și că se luptă cu adevărat să își revină, asta datorită faptului ca unii credeau că ea vrea să îşi facă imagine de marketing așa ca l-am sunat pe Marian Vasile care era cu ea și a spus să postez eu pe site-uri de socializare înregistrarea aceasta. (Lumea vroia măcar un mesaj de la ea să ştie că e bine). Eu nu am făcut-o, nu am mai postat pentru că la vreo două zile, Denisa a intrat pe alt post de televiziune și a vorbit că este mai bine și că face tratament! Ieri m-am gândit să postez acea înregistrare ca voi să vedeți că ea nu a mințit și că s-a chinuit foarte mult să treacă peste asta, dar nu a fost să fie! Am vrut să îi auziți măcar vocea ei blândă şi slabă cât s-a chinuit această fată cu chip de înger, habar nu aveți! Noi muzicanţii suntem expuși la prea mult efort atunci când prestăm, deoarece nu este ușor să cânţi şi să nu dormi noaptea şi să alergi să faci lumea fericită! Vă rog din suflet și din toată inima nu mai vorbiți prost dacă nu cunoasteţi despre ce este vorba! Repet a fost dorința Denisei să postez acea înregistrare, martori sunt Marian Vasile și mama Denisei!”, a scris Liviu Guţă. 

Denisa Manelista, ultima înregistrare înainte să moară AUDIO

 

Urmăriţi ultima conversaţie dintre Denisa Răducu şi cântăreţul Liviu Guţă.

CUTREMURĂTOR! Ultimele cuvinte ale Denisei Manelista spuse rudelor cu puţin timp înainte de a muri

– Bună, Liviu, ce faci?

– Ce faci, mă, Denisa?

– Sunt obosită. Eşti obosită? Sunt la tratament.

– A, eşti la tratament. Băi, m-ai speriat, măi, Denisa, rău de tot. Pe bune, am stat… îţi dai seama că ne-am speriat toţi. Eşti mai bine acum?

– Sunt foarte bine acum, doar că am luat nişte medicamente d-astea… şi nu mai pot de somn… 

– Te simţi mai bine măcar?

– Mă simt bine, da.

– Draga de tine…

TESTAMENTUL DENISEI MANELISTA: Cui i-a lăsat Denisa Răducu toate bunurile

 

Ultimele clipe ale Denisei Manelita ! Ce s-a întâmplat, de fapt, duminică dimineaţa, în casa vedetei