Un bărbat a ajuns la spital după ce i-a căzut în cap o bucată de tencuială

Un bărbat din Timişoara a fost transportat de urgenţă la spital după ce i-a căzut în cap o bucată de tencuială desprinsă de pe faţada unei clădiri. Proprietarii imobilului urmează să fie amendaţi.

06 mart. 2017, 13:42
Un bărbat a ajuns la spital după ce i-a căzut în cap o bucată de tencuială

Bărbatul a ajuns la spital luni, după ce a fost rănit de o bucată de tencuială căzută de pe o clădire aflată în apropiere de centrul oraşului.

„A fost un barbat care a fost ranit. La sosirea noastra barbatul era deja preluat de o ambulanta SAJ. Noi am procedat la degajarea elementelor de constructie cu pericol de cadere”, a declarat Bogdan Mutu, purtatorul de cuvant al ISU Banat, potrivi opiniatimisoarei.ro.

Politia Locala urmează să-i amendeze pe proprietarii clădirii.

„Un echipaj de la Politia Locala Timisoara s-a deplasat imediat pe strada Paris, iar acum, alaturi de celelalte forte de interventie aflate la fata locului, identifica proprietari care vor fi amendati, potrivit unei hotarari de consiliu local. Pentru ca nu exista o asociatie de prorietari in imobilul respectiv, se va proceda la amenda tuturor proprietarilor”, a declarat Dana Seracin, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Timisoara.

Amenda este cuprinsa intre 500 si 1000 de lei.

Citeşte şi Momente de groază într-o şcoală. O bucată de tencuială din tavanul unei săli s-a prăbuşit, elevi de clasa a V-a în pericol