Un bărbat s-a spânzurat la puţin timp după ce a devenit tată. Abia îşi terminase casă nouă, iar acum se pregătea de botezul bebeluşului

Un bărbat din Câmpulung Muscel a fost găsit spânzurat în apartamentul său din cartierul Vișoi. Tragedia a avut loc pe 22 ianuarie, iar soția a fost cea care l-a găsit pe bărbat atârnând de o țeavă de gaze.

23 ian. 2019, 10:38
Un bărbat s-a spânzurat la puţin timp după ce a devenit tată. Abia îşi terminase casă nouă, iar acum se pregătea de botezul bebeluşului

Bărbatul n-a lăsat niciun bilet prin care să-și explice gestul, a anunțat curier.ro. El a dispărut de la casa din Mihăiești, unde se mutase recent, iar soția l-a căutat insistent la telefon. Aceasta a mers la apartamentul lor din Câmpulung, unde a făcut macabra descoperire.

Citeşte şi Elevul eminent găsit spânzurat la Sibiu se pregătea să devină medic. Gestul băiatului, de neînţeles

Urma să aibă botezul copilului Soții Ristea au lucrat în Germanuia, dar s-au întors în țară, pentru că urmau să devină părinți și au dorit ca micuțul să se nască în țară. Ei s-au mutat recent în casa pe care și-au constrit-o la Mihăiești. „Eu nu pot să îmi dau seama, ce s-a întâmplat! Avea de toate, copilul ăsta! Ce-i trebuia lui? Avea vilă la Mihăeşti. Ce-a căutat el în apartament, nu ştiu că apartamentul stătea gol. Avea botezul peste o lună! Cred că a fost ceva în familie. Nu ştiu ce….ceva, ceva este! Maică-sa este în Suedia la fată. Când o afla…Nu ştiu de ce a venit el singur aici, la Cîmpulung, că apartamentul stătea închis. El a făcut casă la Mihăeşti. Cine ştie ce s-a întâmplat?! A avut el ceva, imposibil..” , a spus nașul tânărului.

După cercetările de la faţa locului, oamenii legii au dispus transportul trupului neînsufleţit la morga, acolo unde va fi efectuată autopsia. Astfel, au stabilit că este vorba de o sinucidere. Nu a fost descoperit un bilet prin care victima să îşi justifice gestul cutremurător.