Un bărbat şi-a ucis ginerele agresiv în faţa poliţiştilor. „N-am vrut asta, dar pentru copii îmi dau viaţa”

Tribunalul Timiş a emis o primă sentinţă în dosarul în care Paul Wiliam, un bărbat din comuna Biled, judeţul Timiş, trimis în judecată pentru omor. Bărbatul este acuzat că, sub ochii a doi poliţişti, l-a înjunghiat pe concubinul fiicei sale. „Decât să îmi omoare fata, mai bine l-am omorât eu pe el”, a declarat bărbatul, după comiterea faptei.

11 iul. 2019, 06:16
Un bărbat şi-a ucis ginerele agresiv în faţa poliţiştilor. „N-am vrut asta, dar pentru copii îmi dau viaţa”

Şase ani de închisoare. Aceasta este pedeapsa primită în primă instanţă de Paul Wiliam, un bărbat din Biled acuzat că în luna august a anului 2018 l-a omorât, înjunghiindu-l cu un briceag, pe concubinul fiicei sale. Totul a început în seara zilei de 13 august 2018. Paul Wiliam era în Biled, la priveghiul tatălui său, când fiica lui, care locuia împreună cu concubinul său în Jimbolia, l-a sunat şi i-a cerut să vină să o ia acasă pentru că iubitul ei a ars-o cu ţigara pe faţă.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul tinerei ucise în Bragadiru. Iubitului ei, reţinut pentru complicitate la crimă, a fost eliberat

Paul Wiliam s-a urcat în maşină şi a plecat spre Jimbolia, luând-o acasă pe fiica lui. Când a ajuns cu fiica sa în faţa casei din Biled, Wiliam a constatat că ginerele său l-a ajuns din urmă, cerând să o lase pe fiica sa să se întoarcă la el. Bărbatul i-a lăsat pe cei doi să îşi negocieze împăcarea şi s-a dus la priveghiul tatălui său. Întors după două ore, bărbatul a constatat că cei doi concubini nu au ajuns la o înţelegere.

În aceste condiţii tânărul de 29 de ani care voia să o ia acasă pe iubita lui, cu care avea un copil de un an, a plecat în Jimbolia, dar a revenit a doua zi la Biled pentru a-şi recupera concubina, care i-a spus bărbatului că nu vrea să se mai întoarcă la el. Între tânăr şi tatăl fetei a avut loc o altercaţie cu ocazia căreia cei doi şi-au înţepat reciproc cauciucurile de la maşini. Paul Wiliam a chemat Poliţia, iar la faţa locului a ajuns un echipaj. Fata le-a spus poliţiştilor că nu mai vrea să se întoarcă la concubinul ei, tânărul a plecat şi scandalul a fost aplanat.

După mai multe încercări de împăcare, fata a cedat rugăminţilor iubitului. În timp ce poliţiştii se îndreptau spre maşina de Poliţie pentru a-l legitima pe tânărul de 29 de ani, care mergea pe trotuar, alături de concubina sa, Paul Wiliam, înfuriat la gândul că fiica lui se întoarce la concubinul său, a luat un briceag şi, sub ochii poliţiştilor l-a înjunghiat în abdomen pe iubitul fiicei sale, potrivit Adevarul.