Un experiment terapeutic s-a sfârşit tragic: Un bărbat în MOARTE CLINICĂ şi cinci persoane internate în spital

Un "accident grav" s-a produs în cursul unui experment terapeutic realizat în Franţa, la Rennes, a anunţat  mionistrul Sănătăţii din Franţa, Marisol Touraine,

15 ian. 2016, 11:25
Un experiment terapeutic s-a sfârşit tragic: Un bărbat în MOARTE CLINICĂ şi cinci persoane internate în spital

Şase persoane au fost internate într-un spital din Rennes, după ce au testat o moleculă încadrul unui experiment terapeutic realizat într-un laborator privat, a anunţat postul de televiziune francez TF1. Experimentul a fost sistat imediat, iar voluntarii care au participat la excperiment au fost rechemaţi, a informat ministrul Touraine, care urmează să ţină o conferinţă de presă, vineri după-amiază.

Un bărbat care a participat la experiment a intrat în moarte clinică vineri dimineaţa, iar cinci persoane au fost spitalizate la începutul acestei săptămâni. Starea lor este „îngrijorătoare” la momentul actual, a anunţat presa franceză.

Experimentul viza experimentarea unui nou produs analgezic pe bază de cannabis, într-un laborator privat autorizat de Ministerul Sănătăţii din Franţa. Parchetul din Paris a deschis o anchetă asupra acestui caz.