Un fost director CNADNR are accesul restricţionat în companie, după ce a semnalat nereguli

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) i-a restricţionat accesul în incinta companiei lui Alin Goga, un fost director, după ce acesta a semnalat nereguli.

09 oct. 2015, 16:21
Un fost director CNADNR are accesul restricţionat în companie, după ce a semnalat nereguli

„Având în vedere faptul că în cursul zilei de astăzi, 9.10.2015, juristul Alin Goga a transmis mai multe amenințări la adresa unor salariați ai Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), atât verbal, cât și prin interpuși sau sms, aducem la cunoştinţă opiniei publice că astfel de acţiuni contravin codului de comportament etic prevăzut de legislația în vigoare , preluat de CNADNR SA obligatoriu pentru toţi salariaţii companiei”, se arată în comunicatul CNADNR.

Citeşte şi Încă un angajat CNADNR a fost suspendat pentru că a semnalat nereguli

Alin Goga a afirmat că are cunoștință despre concluziile și constatările reprezentanților Corpului de Control, cu toate că acest control nu a fost încă finalizat și nu a fost întocmit un raport final. 

„Toate aceste acțiuni ale domnului Alin Goga au determinat restricționarea accesului acestuia în incinta companiei. Menționăm că toate aceste acţiuni, declarații și participări la emisiuni TV nu vor schimba cursul cercetărilor penale efectuate de către organele abilitate, cercetări în care domnul Alin Goga încearcă să-și schimbe calitatea”, se mai arată în comunicat.

Citeşte şi Alin Goga: Dacă se ia şpagă în CNADNR? Sunt directori care au case mai mari decât palatul Versailles