Un fotbalist de 33 de ani a murit strivit de un BMW. Nu purta centura de siguranţă FOTO

S-a făcut praf cu BMW-ul! Manu Corneanu, fost fotbalist la Calafat, decedat în accident. BMW-ul in care se afla barbatul de 33 de ani a lovit refugiul unei statii de autobuz, dupa care a fost proiectat intr-un copac.  

RomaniaTV.net
08 dec. 2013, 10:29

Emanuel Corneanu avea 33 de ani şi era născut în Poiana Mare, dar în prezent locuia în Calafat ! În timp ce conducea un BMW înmatriculat în Bulgaria pe DN 56, prin localitatea Podari, dinspre Craiova către Calafat, din cauza neadaptării vitezei pe o porţiune de drum unde se efectuau lucrări de reabilitare, a pierdut controlul direcţiei de mers, a lovit refugiul unei staţii de autobuz, apoi s-a oprit într-un pom de pe marginea drumului.

La faţa locului au ajuns echipe de la Descarcerare şi Smurd ,care l-au scos pe Manu Corneanu dintre fiarele contorsionate, însă nu s-a mai putut face nimic pentru el, constatându-se decesul ! Oamenii legii au declarat că în momentul accidentului, fotbalistul nu purta centură de siguranţă! 

„Circula cu viteză şi a pierdut controlul volanului. Când au ajuns medicii la faţa locului era mort. În continuare sunt în stare de şoc. Păcat de el că era un băiat tânăr”, a povestit un martor. Vă reamintim că MANU CORNEANU a jucat fotbal la Minerul Lupeni şi până anul acesta la Dunărea Calafat. Acum lucra în Danemarca, iar la începutul acestei luni a venit în România pentru a-şi petrece sărbătorile alături de familie !