Un învăţător de 60 de ani, acuzat de o elevă că a sărutat-o şi a pipăit-o în baia şcolii

Un învățător în vârstă de 60 de ani, care predă la şcoala Rotilești, comuna Cîmpuri, judeţul Vrancea, este acuzat de familia unei fetițe de 9 ani, care îi este elevă, că ar fi sărutat-o și pipăit-o în zonele intime. Totul s-ar fi întâmplat în baia școlii, unde învățătorul a ajuns cu fetița după ce acesteia i s-a făcut rău. Cazul a ajuns în atenția polițiștilor, a conducerii școlii, dar și a Inspectoratului Școlar Județean Vrancea.

20 mai 2015, 05:59
Un învăţător de 60 de ani, acuzat de o elevă că a sărutat-o şi a pipăit-o în baia şcolii

Acuzații grave la adresa unui cadru didactic de la Școala Rotilești, comuna Cîmpuri. Familia unei fetițe de 9 ani a făcut plângere a poliție, sesizând faptul că învățătorul copilei ar fi sărutat-o pe aceasta și ar fi atins-o în zonele intime, potrivit monitorulvn.ro.

Potrivit celor reclamate la poliție, fetiței i s-ar fi făcut rău în timpul orelor de curs, motiv pentru care învățătorul ar fi mers cu ea la baie. Ajuns acolo și ferit de ochii celorlalți elevi și ai colegilor săi, învățătorul ar fi început să o sărute pe fetiță și să o atingă în zonele intime. În momentul în care a ajuns acasă, copila a povestit familiei cele întâmplate, iar părinții au depus plângere la poliție.

VEZI ŞI: O elevă de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, vedetă pe un site erotic

Cazul a ajuns și în atenția conducerii școlii, urmând să fie analizat în cadrul unei comisii de disciplină. Directorul unității de învățământ, Ion Drăghici, a spus că dacă se va dovedi că cele spuse de fetiță sunt adevărate, învățătorul și-ar putea pierde locul de muncă.

Și reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Vrancea vor face verificări în acest caz. Ei au primit deja o informare, au discutat cu învățătorul și așteaptă să vadă ce va stabili poliția, dar și comisia de la nivelul școlii. Apoi, un inspector teritorial va merge la fața locului pentru a discuta cu părinții fetiței.

Potrivit unor surse oficiale, învățătorul a mai primit o sancțiune, în anul 2008,  pentru că ar fi mers băut la ore.

CITEŞTE ŞI: Elevă de 12 ani, drogată şi ABUZATĂ SEXUAL de 60 de pedofili. Cum s-a întâmplat totul