Un militar s-a sinucis în subsolul blocului. Era căsătorit şi avea o fetiţă. Vezi ce i-a spus socrului înainte să moară

Un militar în vârstă de 40 de ani din Buzău s-a sinucis în subsolul blocului în care locuia. Motivul pentru care a recurs la acest gest este cutremurător. Bărbatul era suprasolicitat şi umilit la muncă, spun rudele. Polițiștii și procurorii vor cerceta acest caz pentru a stabili cauzele producerii decesului.

01 oct. 2017, 07:09
Un militar s-a sinucis în subsolul blocului. Era căsătorit şi avea o fetiţă. Vezi ce i-a spus socrului înainte să moară

Militarul era căsătorit și avea o fetiță de 5 ani. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de socrul militarului. Acesta lucrează şi el în armată şi a povestit presei că ginerele său avea probleme la locul de muncă. Militarul ar fi fost suprasolicitat şi chiar umilit de superiori, a mărturisit socrul său.

„I-am spus că dacă nu mai putea trai în această familie, eu i-am zis, tu într-o parte, ea în altă parte. Dar, el nu că ţine la cea mică. Avea fetiţă de 5 ani. Spunea ca, comandantul l-a umilit, că tot timpul il trimitea în toate misiunile numai pe el”, spune socrul militarului.

Bărbatul era încadrat la Batalionul 47 Comunicaţii şi Informatică General Nicolae Petrescu, unitate din care făcea parte și Mădălin Stoica, militarul ucis în Afganistan în urmă cu două săptămâni.