Un motociclist de 23 de ani, fără permis, a murit în timp ce era urmărit de poliţişti VIDEO

De frica poliţiştilor s-a grăbit spre moarte. Un tânăr motociclist din Baia Mare a accelerat, deși oamenii legii îl somaseră să oprească, a pierdut controlul și a intrat într-o ţeavă de gaze. Băiatul a murit pe loc. Imediat după accident, polițiștii au descoperit că tânăruş nu avea permis de conducere, iar motocicleta nu era înmatriculată.

01 aug. 2014, 05:57
Un motociclist de 23 de ani, fără permis, a murit în timp ce era urmărit de poliţişti VIDEO

Motociclistul fusese somat de poliţişti să oprească pentru o verificare de rutină. Pentru că nu avea permis, tânărul de 23 de ani s-a speriat și a accelerat, potrivit România TV. Oamenii legii au pornit în urmărire. După cinci kilometri, tânărul a intrat cu motocicleta într-o ţeavă de gaze şi a murit pe loc.

Medicii de la SMURD l-au resucitat minute în şir, însă fără niciun rezultat. „Echipajul de terapie intensivă mobilă a intervenit pentru un accident cu un motocilcist. Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor”, a declarat Ioan Mureşan, şeful ISU Maramureş.

Motocicleta a fost găsită de oamenii legii la aproximativ 100 de metri de locul accidentului. „Din primele cercetări rezultă faptul că accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive. De asemenea, acesta nu avea permis, iar motocicleta era neînmatriculat„, a spus Grigore Tomoioagă, comisar şef SPR Baia Mare.

Prietenii tânărului, sosiţi la faţa locului, au încremenit de durere.

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean din Baia Mare pentru efectuarea necropsiei.

CITEŞTE ŞI: Motociclist, lovit sub ochii poliţiştilor. Şoferul a fugit de la locul accidentului