Un pensionar din Gorj, BĂTUT după vot: „M-a bătut pentru că nu votez pe cine vrea el”. Agresorul, REŢINUT

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Incident grav imediat după vot. Un pensionar din Gorj a fost bătut de un bărbat pentru că bătrânul nu ar fi votat cu candidatul pe care acesta îl susţinea. Poliţiştii au deschis un dosar penal, iar agresorul a fost reţinut.

16 nov. 2014, 10:27
Un pensionar din Gorj, BĂTUT după vot: „M-a bătut pentru că nu votez pe cine vrea el”. Agresorul, REŢINUT

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. MAI a anunţat deschiderea unui dosar penal în judeţul Gorj unui bărbat de 58 ani care a agresat fizic şi verbal un bătrân în apropierea secţiei de votare. Agresorul a fost reţinut, potrivit purtătorului de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.

M-a bătut pentru că nu votez pe cine vrea el. M-a salvat vecinul lui. Vecinul lui dacă nu ma salva, dumnezeu să-l ajute, mă omora acolo la poartă„, a declarat victima.

Citeşte şi: INCIDENTE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Suspiciuni de mită electorală. O secţie, deschisă cu întârziere

Duminica, 16 noiembrie, se desfasoara turul 2 al alegerilor prezidentiale 2014. Cetatenii care duminica se afla in alt oras, decat cel de domiciliu, pot vota la orice sectie de votare, pe listele suplimentare. Sunt chemati sa voteze si romanii care implinesc 18 ani duminica, pe 16 noiembrie 2014, cand sunt alegeri prezidentiale.

Unde votam?
Cetatenii romani care nu se afla in localitatea de domiciliu duminica, 16 noiembrie, vor vota la orice alta sectie de votare. In acest caz, alegatorii isi exprima optiunea dupa ce declara in scris pe propria raspundere ca nu au mai votat si nu vor mai vota la acel tur de scrutin. Presedintele biroului electoral al sectiei de votare ii va inscrie intr-un tabel separat. 
 

Cetatenii care in ziua alegerilor, duminica 16 noiembrie, se afla in localitatea (comuna, oras, municipiu) de domiciliu vor vota la sectia de votare la care sunt arondati potrivit domiciliului.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. BEC: PREZENŢA LA VOT turul II, ORA 10.00, mai mare decât în 2009