Un psiholog din Dâmboviţa s-a sinucis. Vezi ce i-a scris fiicei sale în mesajul de adio

O femei de 40 de ani din Dambovita, psiholog de profesie, şi-a pus capat zilelor. Gestul ei a socat intreaga comunitate.

23 mart. 2016, 17:24
Un psiholog din Dâmboviţa s-a sinucis. Vezi ce i-a scris fiicei sale în mesajul de adio

Un psiholog din Dâmboviţa şi-a pus capăt zilelor. Era un profesionist desavarsit, spun toti cei care au cunoscut-o pe femeie. Nimeni nu stia insa ca aceaasta avea si ea framantari pe care a preferat sa le tina ascunse. A lasat in urma un bilet de adio in care isi cerea iertare fiicei ei, de 17 ani. Ultimele ei cuvinte nu dezleaga insa misterul acesti morti neasteptate.

„Ne-a socat pe toti, nu stim ce s-a intamplat. Era psiholog la gradinita, la Pucioasa, la grupul scolar… avea prietene. Lua durerile altora si cred ca s-a inhibat de prea multa durere”, a declarat Mihaela Marmandiu, matusa, potrivit stirileprotv.ro.

Sotul femeii munceste de mai multa vreme in strainatate. Dar, spun rudele, intotdeauna avea grija sa tina legatura cu sotia si fiica de 17 ani, ramase impreuna acasa. Femeia a fost condusa miercuri pe ultimul drum si a dus cu ea, in mormant, motivele ce au impins-o la acest gest extrem.