Un şofer s-a oprit la câţiva metri de moarte, pe podul prăbuşit din Italia. „Am văzut maşinile din faţa mea cum se prăbuşesc” FOTO

Un sofer de camion norocos a oprit la doar cativa metri de prapastia provocata de podul prabusit langa orasul Genova, in Italia. El este un tata in varsta de 37 de ani, cu initialele F. L., care livra alimente.

16 aug. 2018, 07:38

„Am văzut podul şi toate maşinile din faţa mea cum se prăbuşesc”, a spus el salvatorilor.

Citeşte şi Gafă de proporţii a autorităţilor italiene. Unul dintre românii declaraţi morţi în tragedia de la Genova trăieşte. MAE confirmă

După ce şi-a oprit camionul, bărbatul s-a dat jos din cabina şoferului şi a fugit în spate. El se află acum în stare de şoc, deşi nu are nicio rană.

Giovanni DAlessandro, directorul supermarketului Basko, a cărui mâncare era livrată de F. L., susţine că a aflat situaţia omului, după ce a vorbit cu Damonte Transport, o firmă de livrări.

Povestea incredibilă a bărbatului a fost dezvăluită după ce mai multe fotografii făcute la faţa locului au surprins camionul lui la marginea prăpastiei.

Podul de autostradă, aflat la 50 de metri înălţime, s-a prăbuşit în apropierea oraşului Genova, în Italia, în timpul unei furtuni puternice, potrivit poliţiei. Autorităţile susţin că mai multe maşini se aflau pe pod în momentul producerii incidentului şi că ar fi cel puţin 38 de morţi.