UTA-POLI TIMIŞOARA LIVE VIDEO BARAJ LIGA 1. Astăzi se decide a 14-a echipă din prima ligă

UTA-POLI TIMIŞOARA LIVE VIDEO BARAJ LIGA 1. UTA a anunțat epuizarea tuturor biletelor, iar primarul localităţii Șiria, unde se dispută meciul, speră într-o sărbătoare în meciul de astăzi cu ACS Poli Timișoara.

15 iun. 2017, 08:37
UTA-POLI TIMIŞOARA LIVE VIDEO BARAJ LIGA 1. Astăzi se decide a 14-a echipă din prima ligă

UTA-POLI TIMIŞOARA LIVE VIDEO BARAJ LIGA 1. „Știm că suporterii UTA-ei nu au fost prea fericiți că au trebuit să vină la Șiria pentru meciurile echipei favorite, dar noi am făcut tot posibilul să fim gazde primitoare. Comunitatea noastră a sprijinit cu tot ce s-a putut echipa fanion a județului nostru, iar declarațiile domnului Ionuț Popa sunt simple glume.

Nu va fi șirian care să țină cu Poli, mâine tot stadionul va fi alb-roșu. Poate, domnul Popa a profitat de relația personală bună pe care o avem, dar una e una și alta e alta. Personal, am ajutat la împărțirea biletelor, m-am implicat ca totul să iasă cât mai bine, toată Șiria și județul o va susține pe UTA„, a mărturisit Valentin Bot pentru sportarad.ro.

Citeşte şi POLI TIMIŞOARA – UTA 2-1 în barajul pentru LIGA 1

Clubul UTA a anunțat că transportul tuturor spectatorilor tur-retur pe ruta Arad – Șiria – Arad este gratuit. Autocarele vor pleca din fața fostei cofetării Mimoza, de la Podgoria, începând cu ora 15:45. Ultimul autocar va pleca la ora 16:30. Autocarele pentru întoarcerea la Arad vor pleca din fața stadionului de la Șiria, la un sfert de oră după terminarea jocului. Posesorii de bilet care dețin și abonament sunt rugați să aibă și abonamentul la ei, pentru a beneficia de locul obișnuit.