Verdictul Stilistului: Ilinca Vandici şi Amalia Enache, în ţinute care le îngraşă. Vezi unde au greşit

Amalia Enache si Ilinca Vandici sunt prezente constante la evenimentele mondene, ceea ce inseamna ca se afla intotdeauna in fata unei provocari atunci cand vine vorba de alegerea unei tinute noi. Iar rezultatul nu este intotdeauna cel mai bun.

16 mai 2015, 05:47
Verdictul Stilistului: Ilinca Vandici şi Amalia Enache, în ţinute care le îngraşă. Vezi unde au greşit

„Imbracatul asta nu este asa de simplu cum crede lumea”, imi place sa spun uneori, amuzandu-ma. Intr-adevar, un sifonier plin de haine sau un buget nelimitat nu iti garanteaza un stil fara cusur. Nu este suficient sa pui pe tine o haina de brand sau una cu un design interesant. Trebuie, in primul rand, ca acea haina sa iti stea bine si sa se potriveasca personalitatii si stilului tau de viata.

Amalia Enache a alaturat 3 piese interesante care, fiecare separat ar fi putut compune tinute sic. Impreuna, insa, e un adevarat dezastru. Pantalonii acestia, prin textura si imprimeu adauga volum pe coapse si picioare, insa ar fi putut fi echilibrati de un crop top, spre exemplu. Amalia, insa, a ales o camasa interesanta cu volum la maneci si la coapse ce adauga centimetri in plus in partea de jos. Astfel, aceasta nu face decat sa mareasca si mai mult pulpele si coapsele, care erau deja marite de pantaloni. Cireasa de pe tort este geanta cu paiete care, fiind pozitionata pe sold, atrage atentia tot in acea zona.

Citeşte continuarea pe ele.ro.