Veste şoc din Spania. Un star din Primera Division a fost condamnat la 9 luni de închisoare

Sergio Araujo (24 ani), atacantul argentinian al echipei Las Palmas, a fost condamnat la 9 luni de închisoare pentru că a condus sub influenţa alcoolului, el refuzând ulterior să fie supus testului de alcoolemie. Totodată, lui Araujo i-a fost suspendat permisul pentru doi ani.

10 nov. 2016, 17:54

Sergio Araujo a fost prins de poliţie la sfârşitul lunii septembrie, la doar două zile după ce marcase golul egalizator în remiza obținută de Las Palmas împotriva lui Real Madrid, scor 2-2.

Fotbalistul a fost oprit de poliţişti în oraşul Ingenio, din estul insulei Grand Canaria. După judecarea cazului, atacantul argentinian a fost pedepsit cu 9 luni de închisoare. Este, totuși, puțin probabil ca Araujo să-și ispășească pedeapsa, riscând mai degrabă o condamnare cu suspendare, sentința fiind mai mică decât pragul de 2 ani.

Ajuns la Las Palmas în 2014 sub formă de împrumut de la Boca Juniors, Araujo a fost unul dintre oamenii de bază care au ajutat la promovarea în Primera Division. A rămas apoi la echipa din Insulele Canare, iar președintele clubului, Miguel Angel Ramirez a confirmat faptul că incidentul lui Araujo nu va afecta contractul acestuia cu Las Palmas.