Victor Ponta către Iohannis: „Corupţia ucide” doar când are interese personale şi directe

Fostul premier Victor Ponta i-a adresat căteva cuvinte preşedintelui Iohannis cu ocazia subiectului momentului, moartea lui Dan Condrea.  "A fost nevoie să moară oameni" ca să îngropăm această uriaşă afacere de corupţie şi să nu mai aflăm niciodată cine este responsabil", a scrie Ponta pe Facebook.

23 mai 2016, 08:59
Victor Ponta către Iohannis: „Corupţia ucide” doar când are interese personale şi directe

„Pentru ca exista intrebarea in mintile a milioane de romani eu cred ca – ” A fost nevoie sa moara oameni ” ca sa ingropam aceasta uriasa afacere de coruptie si sa nu mai aflam niciodata cine este responsabil!!! Nu-i asa Domnule Presedinte?!?

Si mai cred ceva – ” Coruptia ucide ” doar cand are interese personale si directe domnul Iohannis / in celelalte cazuri „coruptia sinucide”!!”, a scris pe Facebook Victor Ponta.

Moartea brutală a lui Condrea a dat naştere la numeroase scenarii

Citeşte şi: Cătălin Tolontan, despre moartea lui Dan Condrea: Parcă statul pledează pentru teoria conspiraţiei

Dispariţia patronului Hexi Pharma ar putea limita informaţiile la care procurorii trebuie să ajungă pentru a face mai departe ancheta în cazul dezinfectanţilor diluaţi din spitale, spune europarlamentarul Monica Macovei, fost ministru al Justiţiei. Preşedintele M10 are dubii că persoana decedată ar fi Dan Condrea.

Citeşte şi: Monica Macovei: Am dubii că e vorba de cadavrul lui Dan Condrea. Autorităţile să ne spună clar cine era în maşină