Victor Ponta: De azi voi lucra in cadrul echipei PSD

Victor Ponta confirmă într-o postare pe Facebook că se va ocupa de partea financiar-bugetară a programului de guvernare, aşa cum a declarat Liviu Dragnea la finalul întrevederii dintre cei doi.

12 sept. 2016, 14:10
Victor Ponta: De azi voi lucra in cadrul echipei PSD

„Asa cum mi-a solicitat Liviu Dragnea de azi voi lucra in cadrul echipei PSD pe care el o coordoneaza si care va elabora Programul de Guvernare pentru 2017-2020/ imi doresc si cred ca sunt calificat sa coordonez partea fiscal-bugetara si tot ceea ce priveste viata de zi cu zi a fiecarui roman si a fiecarei intreprinderi comerciale romanesti!

Am dovedit in anii de guvernare anteriori ca putem sa facem performanta in acest domeniu (asa cum Guvernul Tehnocrat a dovedit ca poate face doar catastrofe). Si sunt convins ca oamenii vor vota in 11 Decembrie pentru cei care pot guverna bine pentru Romania si pentru romani – asa cum au votat si in Decembrie 2012 .

Dar in afara de partea economica si sociala pot sa va recomand sa cititi opinia de mai jos (cu care sunt in mare parte de acord)! Pentru ca o mare parte din munca noastra de 4 ani a fost distrusa in 2016 – sa speram ca am invatat toti din aceasta experienta!”, a scris Victor Ponta pe Facebook, făcând trimitere la un editorial scris de Ion Cristoiu.

Citeşte şi: Liviu Dragnea: Victor Ponta munceşte în PSD, este membru în PSD, va fi pe listele noastre