Victor Slav umblă din bar în bar prin Bucureşti ca să-l găsească pe Adrian Cristea şi să-l bată

Iubirea dintre Bianca şi Victor nu este menită să dureze. Imediat ce se apropie, între cei doi apar ciocniri şi, invariabil, motivul este Adrian Cristea. Deşi este un subiect încheiat pentru roşcată, fostul ei soţ nu poate trece peste infidelitatea ei, chiar dacă, în primă fază, deciseseră să aibă o relaţie fără obligaţii.

29 mart. 2014, 16:18
Victor Slav umblă din bar în bar prin Bucureşti ca să-l găsească pe Adrian Cristea şi să-l bată

De bine ce poporul îi vedea pe Bianca Drăguşanu şi Victor Slav din nou împreună, ciorba reîncălzită s-a răcit iar şi, probabil, de data asta definitiv, scrie spynews.ro. Apropiaţii cuplului susţin că marea împăcare nu a fost decât o nouă încercare eşuată de a deveni un cuplu sudat.

Citeşte şi BIANCA DRĂGUŞANU nu renunţă încă la fostul soţ: „Apelez la el de câte ori am nevoie”

„De cum s-au apropiat mai mult, Victor a început să-i reproşeze din nou aceleaşi şi aceleaşi lucruri. Au stabilit să aibă o relaţie fără obligaţii, motiv pentru care au şi divorţat, dar nu sunt în stare să îngroape trecutul. Victor are aceleaşi obsesii legate de Adrian Cristea şi de plecarea aia la Paris şi, după două zile de miere, au început să se certe din nou pe aceleaşi teme. Cred sincer că Victor, nu se va lăsa până nu va reuşi să se răzbune pe Cristea”, a mărturisit o sursă din preajma fostului cuplu.

Citeşte şi Victor Slav, sex nebun după divorţ

Apropiaţi ai băiatului de la Meteo au dezvăluit faptul că ieşirile lui prin oraş nu ar fi deloc întâmplătoare şi că el ar căuta prilejul să dea nas în nas cu Cristea.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu recunoaşte că suferă după Victor: „Da, ne-am pupat! Ne era dor, ce vrei!?”

„Victor este foarte pornit pe Cristea şi şi-a montat şi prietenii împotriva lui. Împreună îl caută prin oraş să-l bată… Tot folosesc o expresie: „Tot se împiedică el!”, referindu-se la „accidentul” pe care Cristea l-ar avea dacă l-ar găsi. Nu ştiu dacă se va potoli până când nu-l va privi în ochi”, a povestit un apropiat al lui Slav.