VIKTORIA PLZEN-STEAUA, în Liga Campionilor. Cehii ameninţă: Ne vom dezlănţui

VIKTORIA PLZEN-STEAUA. Cehii pornesc cu prima şansă la calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după rezultatul de egalitate, 2-2, obţinut împotriva FCSB, pe Arena Naţională.

01 aug. 2017, 19:11
VIKTORIA PLZEN-STEAUA, în Liga Campionilor. Cehii ameninţă: Ne vom dezlănţui

VIKTORIA PLZEN-STEAUA. „Steaua este periculoasă, mai ales când are mingea şi atacă, deci va trebui să ne apărăm foarte bine„, a declarat Patrik Hrosovsky, în conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB.

Mijlocașul de 25 de ani consideră că rezultatul obținut în meciul tur reprezintă un avantaj pentru ei și speră ca el și colegii săi să practice același joc precum pe Arena Națională.

Citeşte şi PLZEN-FCSB, tensiuni la roş-albaştrii. Pintilii îl contrazice pe Gigi Becali: Sunt al doilea căpitan

E adevărat că n-am câştigat la Bucureşti, dar am obţinut un egal. Sperăm să câştigăm meciul retur, vom vedea ce va fi. Noi sperăm să fim la fel de dezlănţuiţi ca în meciul trecut şi să reuşim să facem un meci bun. Este un meci de calificare şi va fi mult mai important felul în care jucăm.

Faţă de un meci obişnuit, este o diferenţă foarte mare. Nu se poate să fim relaxați. Aceste meciuri sunt unele de calificare, deci asta este în gândul nostru şi în subconştientul fiecăruia dintre noi încă de la început„, a mai spus Hrosovsky.