Visezi să ai nişte picioare superbe? Vezi DIETA pentru picioare subţiri în timp record

Fiecare femeie viseaza sa aiba picioare frumoase, pe care sa si le afiseze purtand o rochita scurta sau o fusta cu slit lateral. E nevoie insa de multa munca pentru a avea gambe precum ale fotomodelelor. Vestea buna este ca in doar 3-4 saptamani poti avea picioare de invidiat.

19 apr. 2018, 17:47
Visezi să ai nişte picioare superbe? Vezi DIETA pentru picioare subţiri în timp record

Ai nevoie de un regim alimentar bine gandit dacă vrei să ai nişte picioare frumoase. Cel mai important este însă să nu te înfometezi.  Bazeaza-ti alimentatia in principal pe carne slaba, cereale integrale, fructe si legume. Ideea este ca la final sa mananci cinci mese pe zi, care sa insumeze 1.500 de calorii. 

Micul dejun (300 de calorii):

Poti manca clatite cu nuci, miere si mar; branza cu fructe, sendvis cu omleta (1 galbenus, doua albusuri) si spanac, iaurt cu fructe (fructe adevarate nu cele din iaurt) sau poti sa incerci fulgi de ovaz inmuiati in lapte cu nuca si mar.

Pranz (400 de calorii):

Poti manca un sendvis cu carne de curcan, cascaval, castraveti si mini-morcovi (cei dulci conservati) cu un strop de mustar; burger vegetarian (salata, rosii, guacamole, paine integrala) si un mar; ori un sendvis cu ton; salata greceasca sau o alta varianta ar fi tortilla cu pui.

Cina (500 de calorii):

Somon cu paste si spanac; paste cu busuioc si pastai; pui cu sparanghel si cartof copt; brocoli fiert cu alune si tofu; sendvis cu pui, rucola, mozzarella si rosie, daca nu te saturi poti sa bei si un bol de supa; pui cu spanac si tot felul de combinatii usoare.

Gustari (150 de calorii fiecare):

La gustarea de la ora 11.00 si la cea de la 16.00 poti manca branza cu fructe, biscuiti integrali cu miere si o cana de ceai verde, inghetata slaba in calorii cu capsuni, iaurt cu cereale, budinca de ciocolata, struguri sau mar cu nuca.

Foarte important este să faci mişcare. Potrivit ele.ro, mersul pe jos face piciorul frumos se spune in popor, asadar, cat mai multa miscare se va dovedi benefica picioarelor tale.