VLAD CHIRICHEŞ. Managerul lui Tottenham îl apără: Nu stătea bine pe picioare, cred că bătea tare vântul

VLAD CHIRICHEŞ. Managerul grupării Tottenham Hotspur, Tim Sherwood, a declarat că nu-l va amenda pe fundaşul Vlad Chiricheş, filmat în stare de ebrietate după o ieşire în oraş, precizând că jucătorul nu a încălcat nicio regulă, anunţă presa engleză.

29 ian. 2014, 13:40
VLAD CHIRICHEŞ. Managerul lui Tottenham îl apără: Nu stătea bine pe picioare, cred că bătea tare vântul

VLAD CHIRICHEŞ. Managerul lui Tottenham, Tim Sherwood, a comentat astfel imaginile cu Chiricheş, în care căpitanul naţionalei, beat, cade în zăpadă: „Am văzut filmul. Am mai căzut şi eu în zăpadă. A avut un weekend liber, iar acum trebuie să joace bine miercuri. Nu va fi amendat, nu a încălcat nicio regulă. Pentru binele lui ar fi fost bine să nu se fi întâmplat asta. Nu prea stătea bine pe picioare, trebuie să fi bătut tare vântul acolo„, a declarat Sherwood.

Vlad Chiricheş a fost filmat, clătinându-se şi căzând în zăpadă, în weekend, la ieşirea dintr-un local din Bucureşti. Căpitanul naţionalei s-a aflat în România deoarece echipa sa, eliminată din Cupa Angliei, nu a jucat la finalul săptămânii trecute.

Vezi şi Vlad Chiricheş, mort de beat la ieşirea din club. Imagini incredibile cu căpitanul naţionalei

Tottenham Hotspur întâlneşte Manchester City, în această seară, pe teren propriu, în etapa a 23-a a campionatului englez.