VOCEA ROMANIEI 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PROTV: Referendum cu patru juraţi, cine sunt votaţii! Tudor Chirilă se abţine

VOCEA ROMANIEI 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PROTV: Vinerea aceasta, în cea de-a șasea rundă de audiții pe nevăzute, fermecate de vocea extraordinară a unei concurente, Andra și Irina vor merge pe scenă alături de ea și îi vor oferi încălțările lor. Cele două rămân desculțe în fața fetei și în fața talentului ei uriaș. Cum își va ține aceasta echilibrul pe tocuri atât de înalte, dar și care va fi reacția celorlalți doi antrenori, vedem, de la 20:30.

05 oct. 2018, 11:53
VOCEA ROMANIEI 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PROTV: Referendum cu patru juraţi, cine sunt votaţii! Tudor Chirilă se abţine

VOCEA ROMANIEI 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PROTV: Concurenții fac alegeri din ce în ce mai curajoase la Vocea României, iar antrenorii își doresc cu ardoare să le descopere potențialul vocal și să-i ajute și pe ei să se descopere.

VOCEA ROMANIEI 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PROTV

Un concurent care reprezintă un exemplu de voință reușește să-i cucerească pe Tudor, Irina, Andra și Smiley, dar și pe cei din public, nu doar cu vocea lui, ci și cu ambiția și bucuria de care dă dovadă, în ciuda problemelor de sănătate pe care le are. ”Ai cântat cu patos, mi-a plăcut flow-ul tău. E important ca un artist să transmită ceva atunci când cântă. Faptul că ne-ai făcut să ne ridicăm de pe scaune, oamenii din sală să se ridice, să aplaude, să cânte cu tine… Ești artist!”, a spus Andra impresionată. 

În momentul în care un concurent recunoaște că ar fi ales același antrenor, chiar dacă s-ar fi întors toți patru, Tudor spune cu zâmbetul pe buze și extrem de mulțumit de decizia lui de a nu-și întoarce scaunul: ”Știu și când să nu mă întorc. Am un talent să mă menajez extraordinar. Nu mă întorc când simt că cineva nu vrea sub nicio formă să meargă la mine. Și Smiley a învățat asta în ultimii cinci ani. Avem o vârstă, ne menajăm, nu se mai poate așa. Măi, corpul meu are o energie finită și G-ul pe care-l bagă scaunul când mă întorc mă epuizează. Știi ce înseamnă finită? Că n-o mai pot recupera mâine dimineață. Așa spune Donald Trump.”.

Vineri, de la 20:30, la Vocea României, antrenorii vor continua să lupte pentru vocile care îi inspiră și să se blocheze, apelând la strategii care vor stârni reacții pline de entuziasm în rândul publicului.

VOCEA ROMANIEI 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PROTV: 9 concurenți au reușit vineri să întoarcă scaunele antrenorilor la Vocea României! Spectacolul a fost vineri seară atât pe scenă, cât și pe scaunele antrenorilor la Vocea României.

Concurenții au venit extrem de bine pregătiți, hotărâți să impresioneze și să continue competiția.

Tudor, Irina, Andra și Smiley au avut argumente puternice pentru fiecare voce care i-a făcut să tresară, apelând la detalii tehnice, dar și la emoție sau actorie.

Încă 9 concurenți au reușit vineri seară să transmită bucurie și energie prin melodiile pe care le-au interpretat și să ocupe locuri în cele patru echipe.

Un moment inedit la Vocea României a avut loc atunci când a început să cânte Mădălina Celine Coca. Tânăra lucrează ca analist financiar într-o bancă din Paris, însă a decis să-și încerce norocul la show-ul din România.

După ce a început să cânte, toţi antrenorii au lăsat scaunele să se întoarcă, însă ei au rămas ascunși în spatele lor.

“Nu am mai avut aşa emoţii de când îmi aşteptam rezultatele de la BAC”, a mărturisit Smiley.

Ce să mai lungim treaba. Tu eşti “Vocea României” pentru mine”, a fost și reacția Andrei.

Celine a ales să meargă în echipa Andrei.

VOCEA ROMANIEI LIVE VIDEO: Bucurie, atitudine și voci impresionante

Antrenorii au apelat vineri la toate armele pentru a convinge cele mai bune voci din cea de-a cincea rundă de audiții pe nevăzute să li se alăture, iar Irina a decis să o blocheze pe Andra pentru o concurentă cu un timbru vocal fabulos.

Însă norocul nu a fost de partea Irinei, deoarece concurenta l-a ales pe Smiley. A fost un spectacol savuros, plin de energie, replici acide și amuzante și reacții care au surprins, dar și de altruism de care au dat dovadă Tudor și Andra atunci când și-au ajutat colegii în lupta pentru un participant.

După o seară plină de vibrație și piese care au transmis emoții artistice și energie, antrenorii și-au atras în echipe noi concurenți.

Tudor le-a urat bun venit lui Dombi Șandor și Luizei Cobori, Irina și-a mărit echipa cu Feihong Basigu și Oana Tăbultoc, Andra i-a descoperit pe Elena Hasna, Mădălina Celine Coca și Cătălin Turbatu, iar Smiley i-a primit fericit în echipa lui pe Andreea Popa și Letiția Roman.

Vocea României a fost lider de audiență

Cea de-a 5-a ediție a sezonului 8 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 11.2 puncte de rating și 33.5% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3 puncte de rating și 8.9% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.7 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 21:15, aproape 2 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

VOCEA ROMANIEI 2018: Jurata Irina Rimes, înselată de două ori cu contabila

Juratul de la Vocea României, Irina Rimes, în vârstă de 26 de ani, s-a căsătorit la vârsta de 22 de ani, însă povestea sa de dragoste este una tristă.

Aceasta a fost căsătorită cu un coleg, Andi Bănică, însă bărbatul ar fi înșelat-o pe artistă cu o contabilă pe care a și lăsat-o însărcinată, nu o dată, ci de două ori.Astfel, se pare că Andi a aflat că amanta lui este gravidă și cu toate acestea a părăsit-o. După patru luni, amanta a pierdut sarcina, iar bărbatul s-a întors la ea. Femeia a rămas din nou însărcinată dar de data aceasta Andi i-a fost alături.

Între timp, Irina Rimes și Andi divorțaseră.

Despre această întâmplare, artista a evitat să vorbească în presă. Pe de altă parte, Irina Rimes vorbește și acum despre Andi ca fiind singurul bărbat important din viața ei.

„Prima mea dragoste a fost și cea mai importantă. Am mai ieșit, dar nu am avut multe relații. Eu și Andi, el a fost cel pe care l-am iubit mult. Cu care m-am și căsătorit la vârsta de 22 de ani. Atunci era totul foarte clar. Uneori te îndrăgostești de un om rău și îți place. Îmi lipsesc lucrurile bărbătești din viața mea”, a dezvăluit Irina Rimes.