VOCEA ROMÂNIEI live. Cine este Mădălina Celine Coca. Incredibil ce meserie are VIDEO

Mădălina vine din Paris unde lucrează că analist financiar într-o banca și solistă într-un band. Concurenta de la Vocea României a fost la 12 ani remarcată la o serbare. A continuat cu participarea la diverse concursuri și festivaluri. Apoi a făcut canto la școala Danei Dorian, însă a pus pauză muzicii. Ulterior, când a ajuns în Franţa, a reluat legătura cu muzica. Acolo a cunoscut diverși muzicieni alături de care a început să cânte.

RomaniaTV.net
07 dec. 2018, 10:16
VOCEA ROMÂNIEI live. Cine este Mădălina Celine Coca. Incredibil ce meserie are VIDEO

Mădălina locuiește în Franța de aproape 9 ani, a plecat acolo cu o bursă Erasmus, unde a şi continuat studiile, Finanțe Bănci, scrie viva.ro. A reușit să se angajeze destul de repede. Pe parcursul timpului a schimbat 4 joburi, în acelaşi domeniu.

Cea mai mare realizare pe plan profesional a fost obținerea unei duble diplome în finanțe și administratea afacerilor în Franța și România, că șefa de promoție. Un alt moment de mândrie a fost obținerea Trofelui de la Amară și a altor premii la Festivalul Național George Grigoriu.

Citeşte şi VOCEA ROMANIEI 1 DECEMBRIE 2018. S-au decis semifinaliştii. Cum se votează şi când se anunţă CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI

În România s-a întors acum doar pentru Vocea României, dar dacă ar reuși pe plan muzical, s-ar restabili în țară să își construiască o carieră aici. Pe lângă muzi că, ea este pasionată de călătorii, sport şi teatru.

Despre talentul său, ea crede că talentul îl moștenește de la bunica, şi mama ei are ureche muzicală, însă doar ea a reușit să exceleze în acest domeniu.

În trecut a suferit o durere imensă. Acum câțiva ani era la un festival de muzică unde a obținut premiul I. În ziua galei, a aflat că bunica ei a murit. Mădălina spune că ea a fost și va rămâne a 2-a ei mama și o ființă extraordinar de importantă. În acea seară a trebuit să cânte pentru ridicarea premiului. A fost un moment foarte greu, dar faptul că i-a dedicat ei acel moment, a ajutat-o să treacă peste.