WEST HAM UNITED ASTRA. West Ham United va alinia „cea mai puternică formaţie posibilă” în returul cu Astra

WEST HAM UNITED ASTRA. West Ham United va alinia "cea mai puternică formație posibilă" în meciul de joi cu Astra din returul play-off-ului UEFA Europa League la fotbal, a declarat antrenorul echipei engleze, Slaven Bilic. WEST HAM UNITED - ASTRA se joacă, joi, de la ora 21:45, LIVE VIDEO la EUROSPORT 1.

24 aug. 2016, 19:48
WEST HAM UNITED ASTRA. West Ham United va alinia „cea mai puternică formaţie posibilă” în returul cu Astra

WEST HAM UNITED ASTRA. „Am avut meci duminică (1-0 cu Bournemouth în campionat — n. r.), așa că vom aștepta și vom vedea cine va juca joi. Vom alinia cea mai puternică formație posibilă, fiindcă pentru noi e un meci foarte important și vrem să ne calificăm. Suntem la un singur meci de faza grupelor și nu ne gândim la partida cu Manchester City și la menajarea unor jucători. Va trebui însă să vedem cine va fi apt de joc”, a afirmat Bilic.

WEST HAM UNITED ASTRA. „Nu am fost pe deplin mulțumiți de evoluția noastră în tur, dar cu toate acestea am obținut un 1-1 în deplasare, iar dacă vrem să ne calificăm trebuie să o învingem pe Astra acasă. Trebuie să fim încrezători, iar eu mă aștept să câștigăm”, a spus tehnicianul.

WEST HAM UNITED ASTRA. Întrebat dacă Dimitri Payet și Manuel Lanzini, care sunt incomplet refăcuți, ar putea evolua joi, Bilic a răspuns: „E greu. Poate că unul din ei va fi pe bancă, dar mai probabil vor fi recuperați și vor fi introduși în cursul jocului de duminică”.

WEST HAM UNITED ASTRA. „Suntem într-o perioadă în care ne lipsesc mai mulți jucători ofensivi. Nu stăm bine cantitativ și calitativ, dar după pauza dedicată meciurilor echipelor naționale, unii dintre ei ar trebui să revină. În ce privește aducerea unui jucător, nu intrăm în panică, dar dacă apare ceva de calitate și la un preț rezonabil, vom acționa”, a indicat Bilic. El a menționat că Andre Ayew ar urma să lipsească până în decembrie, în schimb „Carroll, Cresswell, Payet, Lanzini vor reveni cu toții foarte curând”. Potrivit Reuters, Bilic a confirmat că West Ham încearcă să-l transfere pe atacantul ivorian Wilfried Bony de la Manchester City. „Bony este o opțiune fiindcă evoluează pe postul care ne interesează”, a spus Bilic despre atacantul care nu a reușit să se impună la actuala sa echipă, de când a venit de la Swansea City în ianuarie 2015.

WEST HAM UNITED ASTRA. Întâlnirea West Ham United – Astra va avea loc joi (21:45, ora României), pe Stadionul Olimpic din Londra, după 1-1 în prima partidă, de la Giurgiu.